Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kanibalizam

Beskućnik kojemu je odgrizeno pola lica uspješno se oporavlja

Rok Stipčević
Foto: Dino Stanin
1/2
13.06.2012.
u 12:18

Napadnuti muškarac ostao je bez nosa, a zbog snažnih ugriza slijep je na jedno oko te je pretrpio ozljede mozga koje, na sreću, neće ostaviti trajne posljedice

Beskućnik Ronald Poppo (65) oporavlja se od grozomornog napada u kojemu je ostao bez gotovo pola lica.

Podsjetimo, prije nešto više od dva tjedna njega je na veznoj cesti u Miamiju napao Rudy Eugene i u divljačkom zanosu odgrizao mu pola lica. Pretpostavlja se kako je Eugene bio u stanju kokainske psihoze, odnosno ovisničkog ludila zbog kojeg temperatura tijela naraste toliko da se osoba koja se nalazi u tom stanju skida do gola kako bi se ohladila. Nakon što se oglušio na upozorenje policajca koji ga je pokušao odvojiti od 65-godišnjaka te zarežao u ustima držeći odgrizene komade lica beskućnika i nastavio ga gristi, policajac ga je ubio.

Napadnuti Poppo ostao je bez nosa, donosi Reuters, a zbog snažnih ugriza slijep je na jedno oko te je pretrpio ozljede mozga koje, na sreću, neće ostaviti trajne posljedice.

– Kada je gospodin Poppo stigao u bolnicu, ozljede su bile toliko velike da ga se nije moglo identificirati ni pretpostaviti kako je njegovo lice izgledalo prije napada. Sada se oporavlja, jede, šeće uz pomoć osoblja i počeo je govoriti. Podvrgnut je znatnom broju operacija, a čeka ga još nekoliko zahvata – kazali su liječnici bolnice Jackson Memorial u kojoj je 65-godišnjak zbrinut nakon napada.

Bolnica je za Poppoa organizirala prikupljanje sredstava kojima će se platiti njegovo liječenje. Do sada je skupljeno oko 15.000 dolara.

Ključne riječi

Komentara 3

ZE
zendraf
14:20 13.06.2012.

Tko se uroka kao on, svašta bi grickao.

CH
CH2710
14:35 13.06.2012.

. 13.06.2012. u 12:39h iluzionist je napisao/la: ja na primjer grickam samo ženske sisice i guze ========================================================================= Tako je valjda i ovaj počeo :)

Avatar flegmatik
flegmatik
08:52 16.06.2012.

Bolje bez nosa nego bez ponosa. Mislim na onu povorku ponosa, da me se ne izbrise bez razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije