Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno se bojao

Beskućnik heroj: Spasio pse iz skloništa koje je gutala vatra

Sklonište za životinje u Utinju
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
29.12.2020.
u 11:24

Bio sam jako nervozan, neću lagati. Strašno sam se bojao ući u sav taj dim, no Bog me ovdje stavio kako bi spasio te životinje - rekao je Walker.

Beskućnik u Atlanti riskirao je svoj život kako bi spasio mačke i pse zatočene u zapaljenom skloništu za životinje, prenosi CNN. 53-godišnji Keith Walker 18. prosinca je utrčao u zapaljeno sklonište koje je bilo pred preseljenjem na drugu lokaciju gdje spašene životinje sada žive. 

„Bio sam jako nervozan, neću lagati. Strašno sam se bojao ući u sav taj dim, no Bog me ovdje stavio kako bi spasio te životinje“, rekao je Walker. 

„Ako volite psa, možete voljeti sve na svijetu. Moj pas je moj najbolji prijatelj, ne bih bio ovdje bez njega, pa sam znao da moram spasiti sve te pse“, dodao je. 

Osnivačica skloništa Gracie Hamlin je Walkera, beskućnika od 13. godine, poznavala i ranije jer je svaku noć čuvao njezinog psa u skloništu, prenosi CNN. 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barbasmora
12:04 29.12.2020.

Samo da duše neizobraženih ne zalutaju...pas nema duše, takvog ga je kreiramo jedan Jedini CrO RKC Bog! Amen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije