Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALKOHOL I NASILJE

Bešćutni otac istjerao kćeri iz kuće na -14 stupnjeva Celzijusevih

zima
afp
29.01.2010.
u 09:12

Sporne večeri A. U. došao je pijan kući i počeo vrijeđati 22-godišnju kćer pogrdnim riječima. Potom je, oko 21sat, dvadesetdvogodišnakinju i drugu malodobnu kćer istjerao iz kuće na temperaturu koja je bila 14 stupnjeva ispod ništice.

ORAHOVICA – Protiv bešćutnog oca A.U. (47) iz Orahovice policija je provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da se u srijedu okrutno ponio prema svojim kćerima te počinio kazneno djelo Zapuštanja i zlostavljanja malodobnog djeteta ili maloljetne osobe.

Sporne večeri A. U. došao je pijan kući i počeo vrijeđati 22-godišnju kćer pogrdnim riječima. Potom je, oko 21sat, dvadesetdvogodišnakinju i drugu malodobnu kćer istjerao iz kuće na temperaturu koja je bila 14 stupnjeva ispod ništice.Utvrđeno je da od prosinca prošle godine A.U. neprestano dolazi kući u pijanom stanju i maltretira djecu.

Prema neslužbenim izvorima, kćerke su spas od hladnoće potražile kod susjeda.

 

Komentara 3

OK
okokučnopišalo
16:28 29.01.2010.

22 godine je u Hrvatskoj maloljetno?!?!?

OB
-obrisani-
19:15 29.01.2010.

možda one njega maltretiraju kad je trijezan

Avatar miletiml
miletiml
00:13 30.01.2010.

aj da cujemo drugu stranu istine pa cemo odlucit tko je kriv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije