Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPRAVLJANJE KRIZOM
Povratak na članak

Beroš u Saboru odbacio kritike o retroaktivnosti zakona o zaraznim bolestima

„Svijet je suočen s novim izazovom, riječ je o globalnoj pandemiji izazvanim novim koronavirusom” , istaknuo je Beroš i dodao kako je cilj pronaći i omogućiti najdjelotvorniji način upravljanja krizom u situaciji pandemije.

Komentari 4

KO
Kokoiduhovi
17:22 15.04.2020.

O primjeni i djelovanju propisa unatrag; ako je postupak započet dok je na snazi i primjenjivao se zakon, taj se postupak ima završiti prema tom zakonu. Rijetke su okolnosti da se smije primjeniti novi zakon na nešto započeto po prethodnomm i one su uvijek izrijekom navedene. Ako nije tako, ispravite me.

VL
Avatar Ćičruk Okrim Ami NImda
Ćičruk Okrim Ami NImda
13:43 15.04.2020.

Ja sam izvan sebe zbog ovog s koronom, samo želim zaspati i probuditi se kad sve prođe, ne mogu podnijeti da više ne mogu ići svom psihijatru tri puta tjedno, nego sad moram na Youtube gledati video zapise švedskih psihijatara.

VL
BU
burza
20:31 02.12.2020.

Traze predvidanja do kad ce to trajati pa to nemoze nitko predvidjeti nemaju carobnu kuglu sve ovisi o nama

VL
BI
Biker
14:15 15.04.2020.

kontrola uma , arhitekturom ugnjetavanja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.