Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pritužbe liječnika
Povratak na članak

Beroš: U KB Dubrava poslana zdravstvena inspekcija

Beroš je rekao kako će zdravstvena inspekcija provjeriti je li u pitanu neadekvatno postupanje bilo da je riječ o  opskrbi hranom, lijekovima, kisikom  ili bilo čime drugim.

Komentari 5

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:27 26.10.2020.

Jesu li to oni usporedili Covid PLANdemiju s Domovinskom ratom?

VL
IB
iva.begovic
18:51 26.10.2020.

Slanje inspekcija je bacanje pijeska u oči i podržavanje omiljenog hobija neukog građanstva - igre "traženja krivca" tzv. "blame game". Tako je to radio ministar Kujundžić, a od ministra Beroša sam očekivala konstruktivniji, osobniji i odgovorniji pristup - neka odede u KB Dubrava i na zatvorenom sastanku, na okruglom stolu čuje primjedbe i prijedloge., zapisuje, promisli i pokuša iznači rješenje. Situacija je teška i preozbiljna za pristup "šaljem inspekciju", ne tražiti krivce nego konstruktivna rješenja. .

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
15:20 26.10.2020.

Provjere se rade tajno a ne na velika zvona objaviti dolazak komisije , e baš ste "majstori" u svakom slućaju sada če biti sve ok.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.