Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao mjere

Beroš: Stiglo novih 17.550 doza cjepiva, cijepljeno više od 12 tisuća ljudi

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
04.01.2021.
u 16:42

"Bilo bi u ovom trenutku neodgovorno od mene reći da razmišljamo o relaksaciji mjera, moramo pričekati", rekao je

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je u ponedjeljak kako je danas u Hrvatsku stiglo novih 17.550 doza cjepiva protiv covida-19, a zaključno sa 3. siječnja u Hrvatskoj je protiv koronavirusa cijepljeno 12.285 osoba.

Komentirao je i manji broj testiranja na koronavirus u posljednje vrijeme rekavši kako su uzrok tome božićni i novogodišnji praznici, no očekuje da će se polovicom siječnja taj broj normalizirati, odnosno povećati broj testiranja na covid.

Kad je riječ o mjerama protiv koronavirusa koje bi trebale trajati do 10. siječnja, Beroš je istaknuo kako će njihovo trajanje ovisiti o epidemiološkoj situaciji.

"Mi u ovom trenutku ne znamo što nam donose blagdani, druženja i potres. Bilo bi u ovom trenutku neodgovorno od mene reći da razmišljamo o relaksaciji mjera, moramo pričekati da prođe adekvatno vrijeme, sagledati brojke novozaraženih i hospitaliziranih i onda donijeti odluke", kazao je.

VIDEO Branko Kolarić: 'Uvijek će biti teorija zavjera, ali u potpunosti je netočno da nije objavljen cijeli sastav cjepiva'

Ključne riječi

Komentara 14

EP
Epil
17:27 04.01.2021.

Otrov je stigao, jedini je problem sto nema onoliko odusevljenih pokusnih kunica koliko su oni mislili da ce ih biti.

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
17:20 04.01.2021.

ŠTO NAKON CIJELJENJA??? / / / / / / U slučaju pristanka cijepiti se: Biti ću oslobođen nositi masku? NE Restorani i lokali ponovo se otvaraju i normalno rade? NE Stiče se imunost na kovid? - ne zna se! Prestajemo biti zarazni za druge? - ne zna se. Ako cijepimo svu djecu, počinje li škola normalno? NE Zaustavlja se socijalno distanciranje? NE Cijepimo li se i djeda i ja, možemo li se zagrliti? NE Hoće li procjepljenje ponovo otvoriti kina, kazališta i stadione? NE Hoće li se cijepljeni moći okupiti? NE Koja je stvarna korist cijepljenja? - Virus vas neće ubiti. Jeste li sigurni da me cjepivo neće ubiti ili osakatiti ? NE Sustav nadzora nuspojava funkcionira? Ne Obeštečenje u slučaju negativnih nuspojava snositi će proizvođač, dobavljač, država? NE Statistički gledano, virus me ionako ne bi ubio ... Zašto bih se trebao cijepiti? - Za zaštitu drugih. Dakle, ako se cijepim, jesu li drugi 100% sigurni da ih neću zaraziti? NE

MA
Mary5
17:31 04.01.2021.

Super, sto cekas , ti se prvi cijepi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije