Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR ZDRAVSTVA

Beroš o Bandićevu sprovodu gdje će biti samo 300 redara: 'Virus nije šampion skoka u dalj'

Zagreb: Ministar Vili Beroš dao je iizjavu medijima
Davor Puklavec/PIXSELL
03.03.2021.
u 10:29

Posljednji ispraćaj gradonačelnika Zagreba Milana Bandića održat će se na zagrebačkom Gradskom groblju Mirogoj u 12 sati

Prema trenutačno važećim epidemiološkim mjerama, na sprovodu smije biti maksimalno 25 ljudi. Na Bandićevu sprovodu samo COVID-redara bit će 300.

Da će se propisane mjere na Bandićevu sprovodu sigurno kršiti, svjestan je i HDZ-ov ministar zdravstva Vili Beroš.

– Virus nije šampion skoka u dalj, dakle ako su te grupe ljudi znatno udaljene, ograđene određenim vrpcama ili već na određeni način ograničene, onda će sukladno epidemiološkim preporukama organizator naći načina da zadovolji svu formu – rekao je Beroš za RTL.

Posljednji ispraćaj gradonačelnika Zagreba Milana Bandića održat će se na zagrebačkom Gradskom groblju Mirogoj u 12 sati.

Posljednji pozdrav gradonačelniku Bandiću uputit će Ljubo Jurčić, prijatelj i suradnik, i Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Zagreba koja je preuzela gradonačelničku dužnost. Vjerski obred predvodit će svećenik mons. Zlatko Koren. Uz obitelj, prijatelje i suradnike, pogrebu će prisustvovati i visoki dužnosnici: predsjednik Sabora RH Gordan Jandroković, predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved te ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

Više pročitajte OVDJE.

Komentara 15

GA
Galapa
10:38 03.03.2021.

Birtaši bi vam trebali stisnuti jednu kolektivnu tužbu.

LU
lunatea1985
11:15 03.03.2021.

Ok... Znači možemo na sprovod gospodinu Kranjčaru??? Ili je za njega 25maksimum???

IV
ib.vonchy
10:51 03.03.2021.

Zakon se piše samo za stoku sitnog zuba, lopovi sami sebi određuju zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije