Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJEG ZBOG POTRESA

Beroš: Nedonoščad iz Petrove sigurno zbrinuta u KB Dubrava

Nedonoščad u KB Dubrava
Foto: Twitter/Vili Beroš
1/14
22.03.2020.
u 18:13

Majke i novorođenčad morali su napustiti Petrovu nakon jutrošnjih potresa i opasnosti od urušavanja.

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je u nedjelju kako činjenica da je u nedjelju popodne ukupno  254 osobe oboljele od koronavirusa, 19 više nego jutros, pokazuje da je Hrvatska još uvijek u uzlaznom dijelu epidemijske krivulje.

Beroš je otkrio je i kako je jedno kraće vrijeme sustav za detekciju pozitivnih na koronavirus bio izvan upotrebe, ali sada opet funkcionira.

Ministar je izvijestio i da je djevojčica, teško ozlijeđena u jutrošnjem potresu u središtu Zagreba, i dalje je u tretmanu, a svi ozlijeđeni su zbrinuti.

Nedonoščad u KB Dubrava
1/10

"Moramo držati distancu od rubova zgrada, ali i jedni od drugih. To je u ovom času jedina mjera", poručio je Beroš na konferenciji za medije nakon sastanka državnog vrha i Nacionalnog stožera civilne zaštite.

"Imamo dva novorođena djeteta nakon potresa, a sva nedonoščad iz jedinice intenzivnog liječenja Klinike za ženske bolesti i porode sigurno su zbrinuta u KB Dubrava", rekao je ministar.

Majke i novorođenčad morali su napustiti Petrovu nakon jutrošnjih potresa i opasnosti od urušavanja.

Nije došlo do većih oštećenja zdravstvenih ustanova u Zagrebu

Ministar je istaknuo da je o stanje u zagrebačkih bolnicama pod nadzorom.

Nije došlo do većih oštećenja zdravstvenih ustanova u Zagrebu. Svi bolesnici koji su izašli iz zgrada, polako se vraćaju, dodao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije