Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO DRUŠTVENIH MREŽA

Beroš komentirao prijetnje upućene Capaku: I meni su dolazile, ali nisam prijavio službama

Koprivnica: Ministar Vili Beroš osvrnuo se na razgovor s Dijanom Zadravec
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
06.10.2020.
u 12:07

– Demokratsko društvo uvažava pravo na drukčije mišljenje i stajalište, ali je itekako dužno zaštiti sve svoje građane od nasilja i prijetnji, pa i sve nositelje javnih dužnosti.

Šef HZJZ-a Krunoslav Capak dobio je pismo u kojem se njemu i obitelji prijeti smrću, a policija cijeli incident istražuje. Naime, ministar zdravstva Vili Beroš suosjeća s kolegom Capakom jer, kako kaže, i sam je primao prijetnje. 

– Nažalost, svjedoci smo mnogih neprimjerenih odnosa spram nositelja političkih, stručnih i javnih dužnosti u našoj zemlji, uključujući i prijetnje smrću ne samo njima već i članovima obitelji. Mnoge takve prijetnje, kojima sam i osobno nerijetko izložen, ostanu neprijavljene i često neprocesuirane od službi sigurnosti, ali mislim da ne smijemo olako prihvaćati takve stvari jer među onima koji se ne ustručavaju javnih prijetnji i osobe su koje su spremne učiniti zlo osobama koje i ne poznaju osim po njihovu javnom djelovanju. – rekao je ministar Vili Beroš za portal 24sata

Dodao je kako je sve građane nužno zaštititi od nasilja. 

– Demokratsko društvo uvažava pravo na drukčije mišljenje i stajalište, ali je itekako dužno zaštiti sve svoje građane od nasilja i prijetnji, pa i sve nositelje javnih dužnosti.

Beroš je rekao kako je prijetnje dobio putem društvenih mreža. 

– Putem društvenih mreža, no nisam prijavljivao nadležnim tijelima. 

VIDEO: Ministar zdravstva Vili Beroš 

Komentara 5

KO
Komentar
12:10 06.10.2020.

A tvoje prijetnje dr.Zadravec??

DI
didajoza
13:27 06.10.2020.

Šta je vama ljudi, jeste li vi normalni, pa i vi pišete bedastoće . Liječnici rade svoj posao a građani to ne poštuju.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
12:40 06.10.2020.

Nije prijavio. Toliko vjeruje u sustav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije