Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Bernardica Juretić napala Plenkovića: Nemojte nas praviti budalama

Bernardica Juretić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
19.01.2020.
u 13:15

Bivša ministrica napisala je i kako Hrvatsku pretvaraju u 'banana državu' i da se novac razbacuje bespotrebno

Bivša ministrica i časna sestra Bernardica Juretić na Facebook profilu napala je premijera Andreja Plenkovića.

Naime, dotakla se teme trostrukog ubojstva u Splitu, gdje je kritizirala premijera Plenkovića koji je izjavio kako će pooštriti zakone koji se odnose na dilere droga, rekavši kako je upravo on prvi koji je podržao ideju ukidanja Ureda za droge. 

Taj je ured trebao zapošljavati stručnjake koji bi predlagali politike prevencije i borbe protiv svih oblika ovisnosti. Juretić navodi kako su tražili i prijem kod premijera, ali da im on nikada nije odgovorio.

VIDEO Obraćanje ministra Božinovića medijima u Splitu

U objavi stoji kako premijeru nisu interesantne njihove ideje te da ih se pravi budalama. Bivša ministrica napisala je i kako Hrvatsku pretvaraju u 'banana državu' i da se novac razbacuje bespotrebno. 

VIDEO Plenković pred novinarima u Splitu

 

 

Komentara 113

BL
blackpetar
16:27 19.01.2020.

o čemu ti pričaš Bernardice,i danas postoji u red koji se zove Ured za suzbijanje zlouporabe droga i na čelu mu je g. Petković,bivši policajac,profesor na na visokoj policijskoj školi,koji je sigurno na tom mjestu sigurno kompetentniji nego vi kao bivša časna sestra,a i to sta si nekad bila na mjestu ministrice je utjecaj Kaptola na Karamarka

BR
Brontops
15:56 19.01.2020.

Otvoreno pitanje VL- urednistvu: Sloboda izrazavanja jest jedna od temeljnih ljudskih prava! Medjutim siriti mrznju, huskanje nekoga zbog nacionalne i ine pripadnisti, uvjerenja... lazno optuzivati nekoga za bilo koje (ne)djelo ... je kaznjivo. Zasto VL dopusta da komentatori poput nickname wim......,. Koji ionako iz dana u dan mijenjaju i/ili imaju vise nicknameova, svakodnevno krse zakon i to bez bilo koje kazne?

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:33 19.01.2020.

Dosljedna i moralna osoba, prvo se odrekla Boga.... evo i Plenki je na redu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije