Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo se osramotio

Bernardić traži Ramljaka da objavi svoju plaću, a taj je podatak odavno poznat

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
04.11.2017.
u 18:10

Nakon što je Ante Ramljak u intervju za Večernji rekao kako je tužio šefa SDP-a Bernardić mu se obratio putem Facebooka i zatražio da objavi javno svoju plaću i zaboravio je da je taj iznos javnosti poznat još od svibnja

U današnjem intervju za Večernji list izvanredni povjerenik Vlade Ante Ramljak izjavio je kako je podnio tužbu protiv predsjednika SDP-a Davora Bernardića. 

Ramljak je rekao kako je u građanskom postupku tužio Bernardića zbog niza neistinitih konstrukcija koje neprestano iznosi u javnosti i time nanosi štetu postupku izvanredne uprave. Ubrzo je na svom Facebooku reagirao Davor Bernardić i naglasio kako ga Plenkovićev povjerenik neće omesti u rasvjetljavanju istine oko Agrokora.

Napisao je u statusu i kako će tražiti skidanje svog imuniteta te da se veseli prilici za razgovor sa svim ključnim akterima slučaja Agrokor.  Na kraju statusa pozvao je Antu Ramljaka da objavi iznos svoje plaće i pokazao da se nije dobro pripremio za ovaj obračun, a nije očito ni redovito pratio medije koji su još prije nekoliko mjeseci napisali kolika je plaća Vladinog povjerenika.

Naime, Nacional je na svojoj naslovnici još u svibnju objavio da je mjesečna Ramljakova plaća 89.227,81 kunu. Taj podatak su dobili od Agrokora kao odgovor na službeni upit.  

Pogledajte video: Todorići - Od raja do sloma

Komentara 98

BI
Binga01
18:50 04.11.2017.

Berin blog: Danas sam si malo blentav, a inače sam puno više.

DU
Deleted user
18:39 04.11.2017.

Jeli moguće da je mali Bero ovako mutav, ili samo glumi cirkusanta?

DR
droza
18:59 04.11.2017.

Kako se obazrivo postupa kada je boljševički vođa u pitanju. Bernardić se "malo" osramotio piše VL i dodaje kako se očito nije "dovoljno dobro" pripremio za ovaj obračun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije