Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U STOŽERU SDP-a

Bernardić se rasplakao: Hvala svima koji su izabrali nadu umjesto straha

Bernardić se rasplakao
Foto: Screenshot
1/7
05.01.2020.
u 21:26

Ovo je pobjeda Zorana Milanovića, SDP-a i naših partnera. POBJEDA. POBJEDA! - poručio je Bernardić, uz ovacije u Tvornici u stožeru SDP-a

U stožeru SDP-a govor drži predsjednik stranke Davor Bernardić, koji je i zaplakao na početku govora: 

- Posebno hvala svima onima koji su glasali za Zorana Milanovića. Hvala svim strankama koje su ga podržale, volonterima, svima koji su dali svoj doprinos u ovu veliku i važnu pobjedu za Hrvatsku

- Hvala svima koji su izabrali nadu umjesto straha. Svim građanima koji su izabrali normalnu Hrvatsku. Hvala što vjerujete da je uspješnija drugačija Hrvatska moguća. Ovo je pobjeda Zorana Milanovića, SDP-a i naših partnera. POBJEDA. POBJEDA! - poručio je Bernardić, uz ovacije u Tvornici u stožeru SDP-a

- Građani su pokazali put kojim žele da Hrvatska krene. Na tom putu postoji jedna prepreka koju ćemo zajedno preskočiti. Pokazat ćemo da je naša politika drukčija od njihove. I način je drugačiji na koji je želimo ostvariti. Imamo politiku povjerenja, građani su nam vjerovali, razumjeli su nas i podupirali su nas. Na taj način ćemo nastaviti do konačne pobjede. Hrvatska mora postati ponosna zemlja, ali i uspješna zajednica. 

- SDP je opet prepoznat kao snaga koja može predstavljati naše građane. A Hrvatskoj je više nego ikad važniji novi početak. U kojem će svaka osoba moći iskoristiti svoj potencijal. Građani naše zemlje spremni su za promjene. Živjeli! Hvala! - zaključio je govor Bernardić, a potom je puštena pjesma Coldplaya i Chainsmokersa "Something just like this". 

 

Komentara 27

CR
crocro
21:41 05.01.2020.

SDP-ovci, htjeli ste jesti tanke šnite, e pa jedite ih. Izvažite se sada i na kraju mandata Milanovića pa ćemo vidjeti da li ste jeli debele ili tanke šnite. Ne, ne bojte se, ipak će vas hraniti Hrvatska vlada, jer da vam je Milanović premijer od kruha bi si mogli napraviti naočale.

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
21:39 05.01.2020.

I ja bi se rasplakao na tvom mjestu jer bi znao da letim s mjesta predsjednika partije od Milanovićevih ljudi.

MA
maestraljadran
23:27 05.01.2020.

Odrzao je govor kao da je on pobjedio.Sramota!Nesposoban kao vođa i još cvili tu gdje nije ni trebao drzati toliki govor,vec najaviti predsjednika.Jadnooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije