Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANJE U SDP-U
Povratak na članak

Bernardić: Ja ne bježim od odgovornosti i spreman sam otići. Čestitam HDZ-u

Biljana Borzan rekla je kako bi ona na Bernardićevom mjestu dala ostavku, a Komadina je potvrdio kako i sam Bernardić o tome razmišlja

Komentari 6

ZI
zinegoid
06:25 06.07.2020.

ma kakvo iznenađenje. zar je postojao itko ozbiljan i daje vjerovao da ovaj nezreo čovjek može dobiti potporu naroda. trideset posto ide samo na njegovu dušu. dobili su što su tražili, blebećući zatvorenih očiju.

VL
Avatar PatriaCro
PatriaCro
02:38 06.07.2020.

Totalni potop Ljevice. Danas sam ponosan na Hrvate. Bravo Hrvatska !

VL
SSR
ßrzi
00:09 06.07.2020.

Pobjeda

VL
NI
Niga
07:16 06.07.2020.

Kaže "digli smo mirovine" :-) Vjerojatno je mislio na godine potrebne za odlazak u mirovinu.. Idiot lazljivi

VL
DU
Deleted user
23:26 05.07.2020.

Ne brini, primit će vas Plenković u veliku koaliciju.

VL
PE
penelopea8O
23:37 05.07.2020.

Ne mozes idiote biti u nacistickoj tvorevini od EU-ropske unije, biti saveznik nacistima i islamskim teroristima, i biti ljevicar? Nije ti jos nitko objasnio da je ljevica ratovala protiv njih u dva svjetska rata? Ovi su zlotvori, lazni ljevicari ,, usmrtili ljevicu u Europi, udruzili se sa nacistma i islamistima i objavili rat Americi i civilizaciji, i sada je pakao na Zemlji radi njih. Jos se iscudjavaju kako nitko nece da glasa za njih, pa nisu ljudi bolesni da ne vide da vi nemate blage veze sa ljevicom, laznjaci , domaci izdajnici, bolesni i poremeceni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.