Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ:

'Bernardić optužuje Beljaka da laže, zamislimo da oni vode Hrvatsku'

Bernardić, Plenković, Beljak
Foto: PIXSELL
11.05.2020.
u 13:39

Nakon afere s plagiranjem naziva koalicije, već danas se Bernardićeva družina potrošenih plagijatora počela raspadati, kažu u HDZ-u

Nakon što je šef SDP-a Davor Bernardić na Facebooku demantirao izjavu Kreše Beljaka (HSS) koju je dao za Večernji list, a u kojoj je otkrio kako su u koaliciju zvali i Most, oglasio se i HDZ.

– “RESTART koalicija” već se u prvom tjednu treba RESTARTATI!

Dugo su trajali. Nakon afere s plagiranjem naziva koalicije, već danas se Bernardićeva družina potrošenih plagijatora počela raspadati.

Bernardić optužuje Beljaka da laže, jer je potonji izgleda razotkrio pregovore između SDP-a i Mosta, koji su trebali ostati u najstrožoj tajnosti.

Pravi pokazatelj razine neozbiljnosti dvojice “čelnika opozicije”. Zamislimo samo da Bernardić i Beljak vode Hrvatsku u borbi s izazovima s kojima smo suočeni?!

Bernardić je ponovno demonstrirao svu raskoš svog političkog talenta – stoji u objavi HDZ-a na Facebooku.

Šef HSS-a je, podsjetimo, rekao kako je po uzoru na Mačekovo okupljanje cjelokupne opozicije na izborima 1938., od krajnje ljevice do krajnje desnice protiv vladajućih, prije mjesec dana u dogovoru s Bernardićem ispitivao mogućnost okupljanja svih ideološki raznorodnih stranaka kojima je zajednički nazivnik da su protiv HDZ-a, uključujući i Most.

Komentara 17

EH
enigmus-hr
14:05 11.05.2020.

Haha nisu se ni sastali a već se raspali :)

MA
maloprekosutra
14:00 11.05.2020.

Njih ionako nitko ne uzima za ozbiljno.

Avatar mofo
mofo
14:15 11.05.2020.

Guinnessov rekord u brzini leđnog zabijanja noževa u politici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije