Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Delegacija SDP-a

Bernardić na Kongresu Stranke Europskih socijaldemokrata i socijalista u Madridu

Davor Bernardić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/2
21.02.2019.
u 18:46

Predsjednik stranke Davor Bernardić predvodi delegaciju SDP-a na Kongresu Stranke Europskih socijaldemokrata i socijalista (PES) koji se održava 22. i 23. veljače u Madridu

Predsjednik stranke Davor Bernardić predvodi delegaciju SDP-a na Kongresu Stranke Europskih socijaldemokrata i socijalista (PES) koji se održava 22. i 23. veljače u Madridu, a čiji su domaćini Španjolska socijalistička radnička stranka (PSOE) i njezin glavni tajnik i predsjednik Vlade Španjolske Pedro Sanchez.

Kongres okuplja aktiviste, lidere i predstavnike svih stranaka članica PES-a, a na dnevnom redu je donošenje izbornog manifesta temeljenog na devet rezolucija usvojenih na posljednjem Kongresu u Lisabonu krajem 2018.

Kongres započinje radnom večerom lidera i nastavlja se tijekom dana 22. i 23. Uz lidere stranaka članica i španjolskog premijera kao domaćina, očekuju se i predsjednici Vlada Joseph Muscat (Malta), Antonio Costa (Portugal), Peter Pellegrini (Slovačka) i Stefan Loefven (Švedska). Osim Davora Bernadića ispred SDP-a na Kongresu će sudjelovati i Tonino Picula, član Predsjedništva PES-a, Domagoj Hajduković, međunarodni tajnik stranke te delegati i aktivisti.

>>Davor Bernardić

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:49 21.02.2019.

je li to nešto kao Internacionala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije