Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAISTA NEVJEROJATNO'

Bernardić je kriv, mora Ramljaku platiti 75.000 kuna. Šef SDP-a: To je poruka naših institucija

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
03.04.2019.
u 14:45

Ramljak je Bernardića tužio jer ga je ovaj nazvao “članom ortačke skupine kojoj je cilj izvlačenje novca iz Agrokora u korist lešinarskog fonda” te je od njega tražio 150 tisuća kuna zbog duševnih boli koje je, kako tvrdi, zbog toga pretrpio.

Šef SDP-a Davor Bernardić kriv je i mora bivšem povjereniku za Agrokor Anti Ramljaku isplatiti 75.000 kuna, presudio je danas Općinski građanski sud u Zagrebu.

Ni Bernardić ni Ramljak nisu se pojavili na izricanju presude, javlja N1.

Ramljak je Bernardića tužio jer ga je ovaj nazvao “članom ortačke skupine kojoj je cilj izvlačenje novca iz Agrokora u korist lešinarskog fonda” te je od njega tražio 150 tisuća kuna zbog duševnih boli koje je, kako tvrdi, zbog toga pretrpio.

- Zaista je nevjerojatno i porazno da nakon cijele afere Borg, nakon raspodjele plijena od 500 milijuna kuna, nakon trgovanja povlaštenim informacijama - nitko od sudionika afere ne odgovara, nego sam ja, koji sam na to upozoravao, nepravomoćno proglašen krivim. Poruka koju naše institucije šalju građanima i dalje je ta da se u ovoj državi ne odgovara kada napraviš milijunsku štetu, samo kada na to upozoriš. To je i ključni razlog iseljavanja - nepovjerenje u institucije. Naši građani odlaze u zemlje u kojima funkcionira pravna država, a Vlada sa svim svojim aferama i uzurpiranjem institucija im svaki dan daje povoda za to. Neću odustati od istine. Pravna bitka ide dalje - komentirao je Bernardić presudu na Facebooku.

– Konačno je vrijeme da u Republici Hrvatskoj političar, a pogotovo političar najveće opozicijske stranke, jednom zauvijek dobro razmisli prije izgovorene javne riječi i nepotkrijepljenih optužbi. To je bio isključivi razlog moje tužbe i ovog sastanka – rekao je ranije Ante Ramljak.

VIDEO Martina Dalić i Ante Ramljak podnijeli izvješće o poslovanju Agrokora:

Ključne riječi

Komentara 77

Avatar Matteo1212
Matteo1212
14:27 03.04.2019.

Tako to ide kad je jezik brži od pameti😝😝😝

DU
Deleted user
14:52 03.04.2019.

pa samo ti i dalje laj , klevetaj i optužuj bez dokaza, - takvim načinom i retorikom najbolje ti bilo da pređeš u Živi zid tj. živi cirkus- stranku - jednaki ste

ST
stefj
15:05 03.04.2019.

To se zove kleveta i sasvim je u redu što mora platiti odštetu. Možda da se takva praksa uvede za svaku izjavu, pa bi političari malo pazili što izjavljuju kada žele skupiti političke bodove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije