Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BREZOVICA

Bernardić: HDZ pokušava profitirati na koroni

22.06.2020.
u 11:40

Otkazali smo Zadar zbog zaštite zdavlja građana - rekao je Davor Bernardić i poručio da su oni 'odgovorna stranka'.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić sudjelovao je u Brezovici na obilježavanju Dana antifašističke borbe gdje je komentirao i situaciju u Zadru gdje je otkazano finale Adria toura nakon što je otkriveno da je jedan od tenisača pozitivan na koronavirus, kao i nadolazeće parlamentarne izbore. 

- Otkazali smo Zadar zbog zaštite zdavlja građana - rekao je Davor Bernardić i poručio da su oni 'odgovorna stranka'.

VIDEO: Bernardić o HDZ-u i koronakrizi prije izbora

- HDZ je požurio na izbore kako bi profitirao na koronakrizi, to je svima jasno, mi smo upozoravali na rizik. oni su tad rekli da se bojim izbora i mi smo se bojali, ali za zdravlje građana. izbori se održavaju 5. srpnja i ovo sve što se događa s koronom je isključivo odogovrnost HDZ-a, Andreja Plenkovića i tog njihovog famoznog stožera. A što se tiče Stožera, mislim da bi bilo dobro da se ljudi koji su na listama HDZ-a da se maknu iz stožera, a ne da pojedinci poput Beroša i Božinovića koriste govornicu i pozornicu ne bili profitirali na tuđoj nesreći. HDZ pokušava profitirati na koroni. 

VIDEO: Bernardić o antifašizmu


 

Komentara 17

KO
Kopreinitz
12:17 22.06.2020.

Bernardicu, jedino u cemu ti bezuspjesno pokusavas profitirati je pljuvanje po Plenkovicu i HDZu, to je doseg tvojeg znanja i inteligencije.

DU
Deleted user
12:13 22.06.2020.

Miševi pobjegli u rupe, Bero tamo i ostanite -optuži pa bježi - uzalud drugovi slijedi vam potop na izborima

DU
Deleted user
11:47 22.06.2020.

Kompleks inferiornosti prema HDZ-u i Plenkoviću sve više uzima maha i rezultira poremećajem osjećaja za stvarnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije