Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

BERNARDA kreveti i madraci - dobar san za zdrav život

BERNARDA kreveti i madraci
Foto: Promo
1/7
31.08.2020.
u 14:16

Vođeni motom "Dobar san za zdrav život" u tvrtki Bernarda nastaju kreveti i madraci koji potpomažu kvalitetan i okrepljujući san za odmorno i svježe buđenje kao temeljnom pretpostavkom za učinkovit, zdrav i sretan život.

Vlasnica Bernarda Cecelja započela je proizvodnju 1998. s 13 djelatnika. Zahvaljujući porastu proizvodnje tijekom svih godina poslovanja te investiranju dobiti u inovativne projekte i nove pogone, današnja suvremena proizvodnja s 250 zaposlenika, temeljena na modernim CNC strojevima i 21000 m2 proizvodnog prostora, predstavlja regionalnog lidera u proizvodnji kreveta i madraca. Najveći kupci tvrtke su svjetski hotelski lanci s područja Europske unije od kojih se izdvajaju: Astron, Ramada, Kempinsky, Holiday Inn, Sheraton, Intercontinental, Hilton, Plaza, Mariot i Radison... Također, tvrtka posjeduje i vlastita specijalizirana maloprodajna mjesta u Zürichu, Bjelorusiji, Beogradu, Skopju i nekoliko salona u Hrvatskoj.

Foto: Arena Hospitality Group

Proizvodni asortiman, temeljen na prirodnim i ekološki provjerenim materijalima, sastoji se od proizvoda namijenjenih korištenju u hotelima, pansionima i apartmanima. Slijede krevetni sustavi za individualnu kućnu upotrebu koji omogućuju kombinaciju različitih oblika i dimenzija ležaja prema osobnim karakteristikama i željama korisnika. Pod motom "Najbolje za naše najmilije" posebna pažnja se posvećuje proizvodnji dječjih madraca. Medicinski program obuhvaća antidekubitalne madrace i proizvode za medicinsku bolničku i kućnu upotrebu. Uz sve navedeno proizvode se i krevetni sustavi za sve vrste plovila...

Mnogi od proizvoda vlastita su tehnološka rješenja tvrtke Bernarda koja, ne samo da su rezultat aktualnih svjetskih trendova u proizvodnji kreveta i madraca, već svojom inovativnošću postavljaju nove standarde zdravog spavanja. Inovativni Bernardini proizvodi madrac Sportivo, jastuk Pospanko, antidekubitalni madrac Airmed3, krevet Savoy, madrac Thermocare 3+, madrac CoolVision, multifunkcionalni krevet Lift&GO i madrac Antiflux AG nosioci su preko 60 nagrada sa svjetskih sajmova inovacija od Silicijske doline, Londona, Ženeve, Nunberga, Moskve, do Irana, Kine i Južne Koreje....

Foto: Arena Hospitality Group

Osim navedenog od raznih poslovnih organizacija i institucija Bernardi Cecelji dodijeljena su mnogobrojna priznanja za poslovni uspjeh. Nagrađena je "Zlatnom kunom" HGK, odlikovana od predsjednika Republike Hrvatske redom Danice Hrvatske s likom Nikole Tesle. Od udruge CROMA četiri puta je proglašena poduzetnicom godine, a primila je i četiri nagrade za uspješnost od Zavoda za poslovna istraživanja. U 2014. godini dodijeljena joj je nagrada za životno djelo u poduzetništvu "Stvaratelji za stoljeća". Iste godine pripala je i titula "Žena godine". U Beogradu osvojila je nagradu "Naj žena 21. stoljeća". "Damom godine" u regiji proglašena je 2017. Slijedi titula „Najbolje poduzetnice u jugoistočnoj Europi“ a tvrtki Bernarda priznanje za lidera u proizvodnji kreveta i madraca. Posljednja u nizu ovakvih titula je „Najpoduzetnica 2020. godine.“ s Kongresa poduzetnica Hrvatske i regije.

Foto: Arena Hospitality Group

Bernarda turizam - daljnji smjer ulaganja

Dugotrajno uspješno iskustvo u suradnji s najvećim europskim hotelskim lancima temelj je za daljnji razvoj tvrtke ulaganjem u turističko-hotelijersku djelatnost. Na otoku Krku izgrađene su i luksuzno opremljene dvije vile s modernim bazenima. U samom centru Varaždinskih Toplica trenutno posluju dva smještajna objekta renoviranih interijera s dvadesetak soba i apartmana. Uz njih otvoren je i luksuzni restoran čiji chefovi svojim autorskom gastrokreacijama nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Posebnost restorana je upotreba namirnica iz biodinamičkog uzgoja koje se koriste u pripremi specijaliteta. Misleći i na ljubitelje „malo brže hrane“ otvoren je i restoran Bernarda pizza, pasta, burger s originalnim receptima u pripremi ovakvog tipa hrane... U sklopu objekta djeluje i suvremeno opremljen Caffe bar Bernarda čime se zaokružuje hotelska ponuda tvrtke, a mještanima i ostalim posjetiocima dodatno obogaćuje turistički doživljaj Varaždinskih Toplica, mjesta s najdužom tradicijom termalnog liječenja u istočnoj Europi.

Foto: Arena Hospitality Group

Uz postojeće smještajne kapacitete i ugostiteljske resurse Bernarda Cecelja je u završnoj fazi svog kapitalnog projekta - izgradnji novog luksuznog zdravstveno-rekreativnog centra - objekta kakvog Varaždinske Toplice čekaju već više od 30 godina. Njegovom izgradnjom i obnovom svih pratećih objekata središte Varaždinskih Toplica zasjat će u novom ruhu. Ovaj kompleks nezamisliv je bez kvalificiranog stručnog osoblja najrazličitijih zanimanja što jamči nova zapošljavanja i jača prosperitet lokalne zajednice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije