Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne tuguje zbog izbora

Dobro se zabavlja: Bernardić je u Gardalandu odlučio 'napuniti baterije'

Bernardić i Ninić u Gardalandu
Foto: Privatni album
21.08.2020.
u 11:16

Bernardić je na putovanju s prijateljem Petrom Ninićem, direktorom marketinga Eurospina

Bivši čelnik SDP-a Davor Bernardić nakon lošeg rezultata na parlamentarnim izborima i napuštanja čelne pozicije stranke odlučio se opustiti i zabaviti pa je ovo ljeto posjetio Gardaland, zabavni park u Italiji.

Pridružio mu se prijatelj Petar Ninić, direktor marketinga trgovačkog lanca Eurospin koji je otvorio svoju prvu hrvatsku poslovnicu u Zadru.

Davor Bernardić s Ninićem je veselo pozirao te ne izgleda potišteno zbog velikog poraza na izborima nakon kojeg je odlučeno da više neće voditi stranku. Novi unutarstranački izbori u SDP-u za predsjednika, Predsjedništvo i Glavni odbor stranke održat će se 26. rujna, a Bernardić je ranije izjavio kako se neće ponovno natjecati za predsjednika. 

 

Komentara 16

NA
navijeke
11:25 21.08.2020.

Kad će vjenčanje? :)

PE
Pederi
11:54 21.08.2020.

Njegovo prirodno okruženje.

DU
Deleted user
12:14 21.08.2020.

Hahaha. Odlično. Konačno se svrstao u prirodno okruzenje:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije