Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Berlusconijeva supruga zatražit će razvod zbog Noemi

03.05.2009.
u 11:56

RIM – "Ne mogu biti s čovjekom koji posjećuje maloljetnice", obrazložila je Veronica Lario zahtjev za rastavu braka s talijanskim premijerom i TV magnatom Silvijom Berlusconijem. Između njih dvoje već duže vrijeme postoji "tiha" svađa i Veronica Lario je već ranije najavila svojoj djeci želju da se razvede od njihova oca. Sada je kap koja je prelila čašu punu žuči bio odlazak Berlusconija na proslavu 18. rođendana lijepe Noemi Letizije u Napulj. Berlusconi je Noemi, koja ga zove "papi" (tatica), darovao dijamantnu ogrlicu (govori se i o automobilu) za njezin 18. rođendan.

"Spuštam zavjesu na bračni život", kazala je Veronica Lario poslije gotovo 30-godišnjeg života sa Silvijem. Upoznali su se 1980., ali su se vjenčali građanskim obredom (Berlusconi je prethodno bio u braku) 15. prosinca 1990. Sada je Veronica Lario završila sve što je potrebno za rastavu, a taj je proces započela još u ljeto 2008. kada je kazala kako o razvodu razmišlja već desetak godina. Tragala je za odvjetnikom u kojega će imati povjerenja, jer zna se kako je Berlusconi "uvjerljiv" kada je u pitanju spašavanje vlastita imidža.

Njegovi listovi već su započeli kampanju protiv Veronice. List Libero je, na primjer, objavio slike Veronice s obnaženim grudima dok je još bila na početku glumačke karijere. Naslov preko cijele prve stranice optužuje Veronicu kao "nezahvalnicu". Silvio ju je upoznao poslije jedne kazališne predstave. Tek sada je Veronica pronašla odvjetnicu u koju ima povjerenja. Iako će zasigurno prolaziti teške trenutke, odlučna je u obrani svoga dostojanstva.

- Sada sam mirnija. Uvjerena sam da je dostojanstveno zaustaviti se, da je bračni put označen. Ne mogu biti s čovjekom koji posjećuje maloljetnice - izjavila je Veronica, koja je prije nekoliko godina najavila svojoj djeci, Barbari (24), Eleonori (22) i Luigiju (20) da bi se mogla razvesti od njihova oca Silvija. Djeca su joj navodno odgovorila kako neće ništa kazati protiv svoga oca, a neka ona učini ono što će biti dobro za nju.

Početak kraja službene bračne veze (jer dvoje već duže žive odvojeno) bio je 28. travnja ove godine kada su talijanski listovi objavili kako je Silvio otišao na proslavu 18. rođendana Noemi Letizije. Ona mu je svojedobno poslala njezine slike (fotografski "book") i očito mu se svidjela. Kada su novine objavile kako je došao u jednu vilu pokraj Napulja na nezinu proslavu, Berlusconi je kazao kako poznaje obitelj već puno godina i kako je njezin otac Elio bio osobni vozač socijalističkog čelnika i premijera, njegova prijatelja, Bettina Craxija. Craxijev sin Bobbo je demantirao tu vijest kazavši kako Elio Letizia nije nikada bio vozač njegova oca.

Posumnjalo se kako je Silvio otišao na Noemim rođendan jer je ona njegova izvanbračna kći. Njezina majka Anna, također ljepotica, svojevremeno je povremeno radila na televiziji. No, na osnovu Veronicine izjave kako ne može biti s čovjekom koji posjećuje maloljetnice, moglo bi se zaključiti da postoji drugačiji odnos između Silvija i Noemi.

Rastava Berlusconijevih će zasigurno izazvati veliko zanimanje, jer će neminovno zadirati ne samo u njihove sentimentalne odnose i Silvijeve ljubavne avanture, već i u financijsko stanje. U pitanju je i više milijardi eura.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije