Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mesić u Italiji

Berlusconi: Više nema zapreka za ulazak Hrvatske u EU

silvio berlusconi
Reuters
14.11.2009.
u 15:20

Želio bih se što prije sastati s premijerkom Jadrankom Kosor, rekao je talijanski premijer u telefonskom razgovoru sa hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem, koji je danas obišao talijansku regiju Molise u kojoj živi hrvatska manjina.

Rim – Hrvatska više nema što čekati za ulazak u EU. Želio bih se što prije sastati s premijerkom Jadrankom Kosor, rekao je talijanski premijer u telefonskom razgovoru sa hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem, koji je danas obišao talijansku regiju Molise u kojoj živi hrvatska manjina. 

On je prvi hrvatski predsjednik koji je u 500 godina koliko tamo žive Hrvati posjetio regiju, pa je u njegovu čast otkrivena i spomen-ploča. Na upit da komentira promjene u Vladi, kazao je da će one biti pozitivne ako se gospodarstvo okrene prema izvozu.

Komentara 29

OB
-obrisani-
16:03 14.11.2009.

Berlisconij je mafijozo i sramota za Talijane i Italiju i EU i ne vjerujem tom neo-fasistu ni 1 %.

OB
-obrisani-
17:24 14.11.2009.

bili-tartuf, hold your horses, ne veseli se previse, istina jeste, da je Slovenija prokockala svoj ugled, ali mozemo isto tako reci, da to isto vazi za Hrvatsku. Zivim u Svedskoj, pa znam. Obe male, prepotentne balkanske drzavice idu EU, koja ima vecih problema, jako na zivce!

RO
romictea
15:34 14.11.2009.

a kad se Berlusconi docepa stare ocerupane guske, bit ce sexa da ce sve frcarti iskre pa mozda zapale cijelu EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije