Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Berlusconi se preko Palerma na mala vrata vraća u talijanske političke vode

Silvio Berlusconi
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/6
06.11.2017.
u 08:21

Prema anketama, borba za predsjednika Sicilije vodit će se između Giancarla Cancellarija (M5s) i Nella Musumecija (desni centar)

Izbori za novog predsjednika regije i 70 članova regionalnog parlamenta na Siciliji veliki je test za parlamentarne izbore koji će se u Italiji održati u proljeće 2018. godine.

Petorica kandidata za predsjednika Sicilije su Giancarlo Cancelleri iz Pokreta 5 zvijezda (M5s), Claudio Fava iz ljevice, Roberto La Rosa, kandidat pokreta Slobodna Sicilija, Fabrizio Micari za lijevi centar i Nello Musumeci za desni centar, uz kojeg je sve vrijeme kampanje zdušno bio Silvio Berlusconi, što mnogi tumače kao uvod u njegov povratak na političku scenu Italije.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar superhik74
superhik74
18:31 06.11.2017.

Sada bi Silvio mogao zatraziti povratak Istre i Dalmcije jer je nacuo da se Hrvatska odrice lika i svih (ne)dijela Josipa Broza Tita, u sto ulazi i ponovno preuzimanje Pavelicevog poklona Benitu.

IS
istri
12:56 06.11.2017.

al popolo itliano . le mie piu sentite condogljanze. per il ritorno al passato. dai zombi governato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije