Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA
Povratak na članak

Berlusconi prijeti Montiju prijevremenim izborima

Dok je novi premijer Mario Monti u senatu iznosio program vlade, u Milanu su studenti prosvjedovali

Komentari 1

Avatar flegmatik
flegmatik
17:21 17.11.2011.

Zelim Super Mariu puno uspjeha prije svega. Nitko ne bi imao koristi od posrnule Italije, ukljucujuci i nas. Brine me sto mu plan zvuci malo na lupanje praznih fraza. Na primjer: \"smanjiti državni dug\", \"potaknuti proizvodnju\", \"sve pravedno\", \"poticati stvaranjeje novih tvrtki\", \"mladima i ženama zaposlenja\" bi i moja pokojna baba mogla pozeljeti. Kako to postici, nije jasno artikulirano. Mjere koje spominje, poput poreza na nekratnine, reforma mirovinskog osiguranja, zakoni o trzistu rada, nuzno su potrebne, ali ne i dovoljne mjere da se ozivi proizvodnja. Obrana eura zvuci mu slabo argumenirano kao i Merkelicino.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.