Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alimentacija

Berlusconi mora plaćati 3 mil. € mjesečne alimentacije bivšoj ženi

Veronica Lario (1)
Press Association/PIXSELL
25.04.2013.
u 09:37

Berlusconi se više puta s Veronicom Lario pokušao dogovoriti o visini alimentacije kako bi se izbjegao sudski proces, ali se odvjetnici dviju strana nisu mogli dogovoriti.

RIM – Bivši premijer i vlasnik TV-kompanija Silvio Berlusconi morat će, za sada, plaćati bivšoj supruzi Veronici Lario tri milijuna eura mjesečne alimentacije, potvrdio je prizivni sud u Milanu presudu građanskog suda u brakorazvodnoj parnici. Na visinu iznosa alimentacije za Lario Berlusconi se žalio, ali će ta žalba biti razmatrana tek početkom sljedeće godine, a do tada, kako je sada odredio prizivni sud, TV-magnat i čelnik desnog centra morat će plaćati tri milijuna eura alimentacije.

Berlusconi je više puta pokušao doći do dogovora s Veronicom o visini alimentacije kako bi se izbjegao sudski proces, ali se odvjetnici dviju strana nisu mogli dogovoriti. Iznos od 36 milijuna eura godišnje za bivšu prvu damu sud je odredio u prosincu prošle godine, a na osnovu standarda života u kojem je Veronica živjela sa suprugom Silvijem. Talijanski sud drži da žena i nakon rastave treba zadržati isti standard života koji je imala u braku i takve odluke mnoge muževe bacaju na prosjački štap. Berlusconi neće propasti zbog tri milijuna eura mjesečnog davanja Veronici, ali se na visinu iznosa žalio.

Berlusconi je tri sutkinje koje su odredile takav iznos nazvao „feministicama i komunisticama“. Berlusconi je najavio i zatim položio žalbu na tu presudu, a njegovo etiketiranje sutkinja izazvalo je polemike. Pretpostavljalo se da do odluke o njegovoj žalbi neće trebati plaćati alimentaciju, ali je sada drugi sud odredio kako mora plaćati tri milijuna eura mjesečno Veronici Lario do daljnjega.

>> 'Berlusconijeva' Ruby protestirala ispred suda: Nisam bila prostitutka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije