Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okončan razvod

Berlusconi će bivšoj ženi Lario plaćati 3 milijuna eura mjesečno

'Former Italian Prime Minister Silvio Berlusconi speaks during a press conference on May 25, 2012 at the senate in Rome. Berlusconi suggested during a press conference with the secretary general of th
AFP/PIXSELL
28.12.2012.
u 10:30

Veronica Lario i Silvio Berlusconi sporazumno su se rastali i neće tražiti daljnjim procesima krivca za rastavu

Bivši premijer Silvio Berlusconi plaćat će bivšoj supruzi Veronici Lario tri milijuna eura mjesečno (36 milijuna eura godišnje), ali će u svome vlasništvu zadržati vilu Belvedere u mjestu Macherio pokraj Milana koju je ona prvotno htjela zadržati. 

Vila u mjestu Macherio, kako piše Corriere della Sera, vrijedi 78 milijuna eura, a za njezino održavanje godišnje se troši oko 1,8 milijuna eura. U njoj su Silvio i Veronica prije 22 godine započeli svoj bračni život, tu je odraslo njihovo troje djece (Barbara, Eleonora i Luigi) i tu je htjela ostati živjeti njegova supruga koja je iz nje odselila tek 2010. godine, dakle par godina nakon pokretanja rastave.

Veronica Lario i Silvio Berlusconi sporazumno su se rastali i neće tražiti daljnjim procesima krivca za rastavu. Sporazumnu rastavu utvrdili su na milanskom sudu par dana prije Božića. Postupak rastave započeo je u siječnju 2007. godine, a Veronica je tada u listu Repubblica objavila pismo kako je “povrijeđeno njezino dostojanstvo žene” pošto je Berlusconi bio na 18. rođendanu Noemi Letizije u mjestu Casoria pokraj Napulja, što znači da je bio s njom dok je bila maloljetna. Berlusconi je zatim na izbore za europski parlament kandidirao djevojke koje su htjele sudjelovati u tv-programima i koje su mu dolazile na večere. Sve to je navelo Veronicu da zatraži rastavu. Sada je sudski proces zaključen.

Veronica će od Silvija dobivati oko 100.000 eura dnevno, ali Villa Belvedere, u kojoj je živjela 20 godina, ostaje suprugu. U brakorazvodnoj parnici ne spominje se ni kako će biti podjeljena Berlusconijeva imovina, odnosno što će dobiti njegova djeca iz prvog i drugog braka. Zaključena je, tako, brakorazvodna parnica između jednog od najbogatijih Talijana i njegove druge supruge, bivše glumice.

>>Berlusconi se zaručio sa 48 godina mlađom Francescom

Komentara 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:40 28.12.2012.

Boli ga briga,...i onako je to lova naroda koja je slucajno stigla na njegov racun. A koka ce naci nekog novog zagondziju..

LA
Lavica7
13:13 28.12.2012.

Zivimo li mi si ovim ljudima na istoj planeti? U istom Suncevom sistemu? Tesko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije