Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sljedeći tjedan

Berlusconi će biti podvrgnut srčanoj operaciji

silvio berlusconi
Foto: Instagram
1/4
09.06.2016.
u 19:23

"Utvrdili smo na točan i pouzdan način bolest aortnog zaliska koja se zove aortna insuficijencija", rekao je rekao je Berlusconijev osobni liječnik Alberto Zangrillo

Četverostruki bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi bit će podvrgnut operaciji na srcu sredinom sljedećeg tjedna kako bi mu bio zamijenjen aortni zalistak, nakon što je početkom tjedna smješten u bolnicu u po život opasnom stanju, rekao je u četvrtak njegov liječnik.

"Utvrdili smo na točan i pouzdan način bolest aortnog zaliska koja se zove aortna insuficijencija", rekao je rekao je Berlusconijev osobni liječnik Alberto Zangrillo novinarima, javio je Reuters. "Samo je jedan način da se to popravi, a to je zamjena aortnog zaliska".

Sedamdesetdevetogošnji čelnik desnog centra i medijski mogul smješten je u bolnicu u ponedjeljak zbog, kako su rekli njegovi liječnici srčanog napada.

"Berlusconiju je bio u opasnosti život, mogao je umrijeti", rekao je Zangrillo iz bolnice San Raffaele, navodi dpa. Zangrillo je rekao da bi se Berlusconi trebao u potpunosti oporaviti za mjesec dana.

Komentara 2

Avatar DomagojRi
DomagojRi
19:51 09.06.2016.

Srcana operacija ili operacija srca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije