Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI LIDER ALBANIJE

Berishi zabranjen ulazak u Ameriku

EPP/commons.wikimedia.org
19.05.2021.
u 21:58

“Javno proglašavam Berishu i članove njegove uže obitelji neprimjerenima za ulazak u Sjedinjene Države”, napisao je Blinken

Državni tajnik Sjedinjenih Država Antony Blinken objavio je danas na Twitteru kako su “koruptivni postupci bivšeg predsjednika Albanije Salija Berishe potkopali demokraciju u Albaniji”.

“Javno proglašavam Berishu i članove njegove uže obitelji neprimjerenima za ulazak u Sjedinjene Države. Ostajemo u zajedništvu s našim partnerima u Albaniji”, napisao je Blinken.

Berisha je bio predsjednik Albanije od 1992. do 1997. godine. Premijer Albanije bio je od 2005. do 2013. Predsjednik je Demokratske stranke Albanije. Napustio je svoju karijeru kao kardiolog i sveučilišni profesor nakon što je postao vođa Demokratske stranke 1990.

Komentara 2

DU
Deleted user
08:16 20.05.2021.

Pa kako će preživjeti jadnik, svaki dan je išao po kruh u Ameriku.

ST
stanoe
05:08 20.05.2021.

Kao da Berisi treba da putuje u SAD.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije