Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNE SLIČNOSTI

Na misi za Mateja pojavila se i žena koja je podijelila svoju tragičnu priču: Srce mi je govorilo da dođem

Beograd: Ispraćaj Mateja Periša u crkvi svetog Antuna Padovanskog
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/27
21.05.2022.
u 08:51

- To su strašne stvari. Četiri bratova prijatelja nikad nisu isplivala na površinu - ispričala je Beograđanka

U Beogradu se jučer održao ispraćaj Splićanina Mateja Periša (27), nestalog u noći između 30. i 31. prosinca pošle godine. Po završetku ispraćaja, otac Nenad Periš s tijelom svog sina Mateja krenuo je u Split. 

Mnogo ljudi stiglo je jučer u crkvu sv. Ante Padovanskog kako bi se oprostili od Mateja, a jedna je starija gospođa ispričala je kako je prije tri desetljeća na sličan način izgubila brata, navodi 24sedam.

VIDEO Beograd: Nenad Periš unosi lijes s tijelom svog sina u crkvu

- Srce mi je govorilo da dođem. Isti dan, 31. prosinca, prije 30 godina moj brat je nestao u Dunavu, prevrnuo se čamac s njih petoro i pet mjeseci kasnije, 18. svibnja, doplovio je kod Smedereva. Isti datumi kao i Matej. Živim u blizini i jednostavno sam morala doći. Znam što to znači - navela je te dodala kako će Matejeva obitelj sada moći pokopati njegovo tijelo te imati mjesto za otići plakati i zapaliti svijeću. 

- To su strašne stvari. Četiri bratova prijatelja nikad nisu isplivala na površinu - ispričala je Beograđanka koja nije željela da joj se ime objavi u medijima.

Beograd: Ispraćaj Mateja Periša u crkvi svetog Antuna Padovanskog
1/27

Podsjetimo, Matejev otac Nenad Periš jučer se prije početka ispraćaja obratio medijima. 

- Iskoristio bih priliku da se zahvalim gradu Beogradu na velikom srcu koje mi je dao, bez obzira što je moj sin ovdje završio svoj život. Srce koje su mi dali Beograđani u 139 dana pomoglo mi je da osjetim ljudsku brigu koja je potrebna u ovim trenucima - rekao je te dodao da će sprovod u Splitu biti održan s obitelji. 

 

Komentara 12

VA
vapor
10:29 21.05.2022.

Žao mi je momka. Bog mu dao pokoja. Hoće li sada prestati ova saga po medijima? Čiji je sve ovo projekat i zašto se nije pustilo ovu obitelj da odboluje svoju muku. Premijer države počinje sjednicu Sabora sa govorom o ovom slučaju, izražava sućut, zove roditelje? Dopisnici mjesecima tuku dnevnice u Beogradu, Splitu... Koja histerija. Zna li tko koji bi bio razlog da baš ovaj slučaj, a ne neki drugi, mediji toliko mamuzaju? Jadni lješinari...

VR
Vrčernji
11:48 22.05.2022.

Redakcijo, ne briši komentare

DE
Demigodessnixie
12:52 21.05.2022.

Sucut obitelji ali ovaj srbijanski PR je krajnje neukusan i egocentrican....ispada da u svemu nije bitan jedan mladi zivot o okolnostima cije smrti ni sada ne znamo NISTA nego hvalospjevi srbijanskoj policiji....ova gospodja koja iskoristava tudju smrt da bi govorila o sebi je gola narcisoidnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije