Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zašto šutiš Europo'

Beograđani prosvjeduju protiv Vučića: 'Stop krvavim košuljama'

08.12.2018.
u 22:48

Traže od predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića i njegove Vlade političke promjene

Zbog napada na opozicijskog političara Borka Stefanovića tisuće Beograđana izašlo je na ulice ne bi li pokazali svoje nezadovoljstvo prosvjedom.

Naime, 23. studenog u gradu Kruševac, grupa muškaraca odjevenih u crno pretukli su Borka Stefanovića, lidera Levice Srbije.

1/0

Prosvjednici su izašli na ulice i natpisima na transparentima kao što su: "Neonaci Naprednjaci", "Svom snagom u glavu", "Zašto šutiš Europo" i sl., pokazali su svoj otpor prema Vučićevoj Vladi.

Traže od predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića i njegove Vlade političke promjene jer smatraju da njegova stranka ima prste u tome, no Vučić sve demantira podsjećajući da su napadači odmah nakon napada uhvaćeni.

Na prosvjed je pozvao Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda i osnivač Saveza za Srbiju. On je prosvjed definirao kao skup građana protiv autoritarne vlasti, pod sloganom "Stop krvavim košuljama".

Prosvjed su podržale i javne ličnosti: glumac Branislav Trifunović, Nikola Jovanović,  Miroslav Aleksić, Boško Obradović i mnogi drugi.

>> Pogledajte video rušenja vijadukta u Genovi


 
Ključne riječi

Komentara 33

PR
prajdali100
23:56 08.12.2018.

Pa javna je tajna da je Vučić kupio skoro sve medije u Srbiji. Još mu se " otimaju" NIN, DANAS i još nekoliko novina. Posebna priča je jutarnji program tv Pink i pisanje Informera !!!! Tvrdim da u ovom dijelu Europe ne postoje bolesnije osobe.Izvjesni Sarapa koji im vodi taj jutarnji program je budala kakva se rijetko rađa.Po zadatku, gosti su mu skoro redovno Vulin, Stefanović, Ljajić, Dačić, Lazanski...Posebna specijalnost im je vrijeđanje Hrvatske, Hrvata a sad su im u fokusu " Šiptari". Tu se ništa ne događa bez Vučićevog odobrenja !!!! Sve on orkestrira i usmjerava.

PR
prajdali100
00:01 09.12.2018.

Prije nekoliko dana na tv Pink je " gost" bio Aleksandar Vučić.Od 09.00- 10,15 je pjenio, urlao, skoro plakao, sam sebi postavljao pitanja i odgovarao na njih.....oni novinari Sarapa i Dea ga " bledo gledaju" i non- stop klimaju glavama....Što je ono !!!! Psiho !?

Avatar Observer
Observer
23:32 08.12.2018.

Srpska posla , lijevi cetnici protiv desnih cetnika , a cetnici i jedni i drugi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije