Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ZVORNIKA

Eksplodirala benzinska postaja u BiH: Jedna osoba poginula, najmanje 25 osoba ozlijeđeno

Foto: Miroslav Popović
1/11
23.12.2019.
u 12:29

Na mjestu eksplozije su vatrogasci i policija, a gašenje požara još uvijek je u tijeku.

Na benzinskoj postaji u mjestu Donji Pepak kod Zvornika oko 10:40 došlo je do eksplozije u kojoj je jedna osoba poginula, a veći broj osoba je ozlijeđen. 

Prema pisanju Klix.ba, najmanje 25 osoba je ozlijeđeno. Jedan dio ozlijeđenih je poslan u obližnju bolnicu u Zvorniku dok je drugi poslan u bolnicu u Loznici u Srbiji. 

Na mjestu eksplozije su vatrogasci i policija, a gašenje požara još uvijek je u tijeku. 

Uzrok nesreće još uvijek nije poznat. Lokalni mediji navode kako se automobil zabio u plinsku crpku, dok neki od svjedoka navode kako je plin curio i kako je to ustvari dovelo do nesreće.

- Pola sata je curio plin i to u jakom naletu. Radnici su bili sprječavali ljude da prođu. - kazao nam je Miroslav Popović koji vodi lokalni portal Loznica. Kazao nam je u telefonskom razgovoru nakon što se smanjila količina plina koja je curila, da su tada radnici benzinske postaje počeli puštati automobile da prođu.Ubrzo nakon toga, došlo je do eksplozije. 

Očevid će pokazati pravi uzrok nesreće.  

Policija je ograničila pristup zbog straha od mogućih novih detonacija. Promet na autocesti Zvornik - Bijeljina je obustavljen.

 

 

Ključne riječi

Komentara 26

LI
liliZG
13:26 23.12.2019.

"plin je curio pola sata i nitko ništa nije učinio osim radnika te pumpe. " kakva je ovo rečenica, ... nitko ništa nije učinio osim radnika te pumpe, znači da radnici ove pumpe su činili nešto .. a ne ništa.... ludilo od novinarstva..

BU
buzara
13:16 23.12.2019.

isilovci vjezbaju , nista ajde sad dopeljajte i ostale ,da bude zabavnije

LJ
ljutko
13:41 23.12.2019.

Svako selo u BiH ima barem benzinske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije