Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama kod đurđevca

Benzinom polio Hitnu pomoć s tri djelatnika

Hitna
27.04.2013.
u 21:55

Troje djelatnika Hitne u strahu su se zaključali u vozilo, a muškarac je tada uzeo kanister benzina i polio njihovo i svoje vozilo

U ulici Pridvorje u naselju Kloštar Podravski nedaleko od Đurđevca u četvrtak kasno popodne odvijala se prava drama. Kako pišu 24sata, ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Đurđevac izašla je na teren u Kloštar Podravski na poziv uspaničene žene koja je tvrdila da se njezin sin želi ubiti, no i sami su zamalo smrtno stradali.

Dočekao ih je, naime, sin i bez riječi se tri puta zadnjim krajem Mercedesa zaletio u zadnji kraj vozila Hitne pomoći te ga izgurao s prilaza u dvorište na cestu. Troje djelatnika Hitne u strahu su se zaključali u vozilo, a muškarac je tada uzeo kanister benzina i polio njihovo i svoje vozilo koje zbog kvara više nije bilo u voznom stanju, te im zaprijetio da će ga zapaliti zajedno sa njima.

U tom trenutku je došla policija i spriječila muškarca. 24sata neslužbeno doznaju da je riječ o 38 godina starom psihičkom bolesniku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije