Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U BEOGRADU

Bentleyem se zabio u kolonu Aleksandra Vučića

03.09.2017.
u 11:47

U Beogradu je uhićen vozač Bentleya i njegova dvojica suvozača nakon što su izazvali incident naletjevši na kolonu vozila u kojoj je bio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić

U Beogradu je uhićen vozač Bentleya i njegova dvojica suvozača nakon što su izazvali incident naletjevši na kolonu vozila u kojoj je bio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, objavili su u nedjelju beogradski mediji a tu informaciju potvrdio je i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović

Na kolonu službenih vozila pod pratnjom, u kojoj se nalazio Vučić, automobil je naletio u subotu ujutro na kružnom toku Topčiderska zvezda u Beogradu, a tri osobe uhićene su zbog "ugrožavanja sigurnosti predsjednika države", piše list Politika.

Osumnjičeni su, prema saznanjima medija, već poznati policiji zbog raznih kaznenih djela, a prema neslužbenim informacijama, u krvi i urinu jednog od uhićenih utvrđena je prisutnost kokaina. Određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati a uz kaznenu prijavu u ponedjeljak će biti saslušani u Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu.

Po riječima ministra policije Nebojše Stefanovića, "u ovom trenutku ne postoje ozbiljne indicije ili dokazi da je predsjednik Republike bio meta ovog napada".

"Svakako će se istražiti svaki detalj i tijekom istrage doći do svih relevantnih činjenica za ovaj slučaj", rekao je Stefanović.

Sva trojica uhićenih, tvrdi list Politika, rade kao zaštitari u popularnom beogradskom diskoklubu, a luksuzni automobil posudili su od jednog poznatog nogometaša. Neimenovani sugovornik lista kaže da uhićeni "nisu imali namjeru napasti kolonu vozila u kojoj je bio predsjednik".

Ipak, kaznenom prijavom, koja je podnijeta protiv sve trojice, osumnjičenima se na teret stavlja "najteži oblik kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti za koje je predviđena kazna od jedne do osam godina", prenose beogradski mediji.

Komentara 21

JA
jadrmatic
11:54 03.09.2017.

Četnički kradljivac tehničke robe je još dobro i prošao.

BE
BeroII
15:11 03.09.2017.

I sada će nastradati ni krivi ni dužni. Pa nitko normalan ne misli da su oni imali namjeru nešto napraviti ovom ćubastom. Tko bi za njega odgovarao kao za pravog čovjeka? Nitko normalan.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:28 03.09.2017.

Levicari su jos u soku zbog brige za zdravlje vozda antifa-cetnika. Jutarnji, Index, SD i Novi list izvjestavaju sa crnom trakom i cccc iz solidarnosti. VL tiska posebno izdanje. Torcida i Nas Hajduk crtaju plakate za brzi oporavak, a planirana je akcija crtanje nove svastike u beloj boji nevinosti i bratstva orjunasko cetnickoga. Na Splitskoj rivi planiraju napasti neke istaknute hrvatske sportase uz povik Hajduk zivi vecno i ljubav prema nasem vozdu, i naravno SFSN!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije