Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavio policiji

Beljaku prijetio smrću: 'Pobit ćemo tebe i cijelu tvoju obitelj, ima još oružja'

Krešo Beljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.05.2018.
u 10:10

Sve je počelo nakon što je Beljak objavio uvredljivu poruku koja mu je upućena te najavio tužbe

Predsjednik HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak rekao je kako je nepoznati muškarac zaprijetio da će ubiti njega i njegovu obitelji te da je prijetnju prijavio policiji.

Beljak je prvo jučer na Facebooku objavio uvredljivu poruku koja mu je upućena te najavio tužbe. U poruci ga se, između ostalog, optužuje da je za vrijeme zračnih uzbuna Beljak sa svojom ekipom u američkim uniformama krao po kućama te ga se naziva prevarantom, sitnom lopužom i dezertersko-pljačkaškim smećem. Poruka je upućena nakon što je Beljak rekao kako razmišlja o tome da podere svoju braniteljsku iskaznicu, što se i spominje u poruci ("Nisi je ni trebao dobiti").

– Sada mi je stvarno dosta ignoriranja ovakvih virtualnih junaka. Nakon stotina sličnih poruka i uvreda najniže razine, vrijeme je da krenem s tužbama. Iako sam se jako dugo trudio šutjeti, više ne mogu. Ovome heroju dolje, kao i svim ostalim internetskim psovačima i klevetnicima, poručujem samo jedno: potražite odvjetnika i počnite štedjeti novac za odštetu za duševne boli. I hvala što ćete meni i mojoj obitelji time omogućiti da kredit otplatimo nekoliko godina prije nego što bismo inače. Vidimo se na sudu – komentirao je Beljak.

Međutim, nakon objave poruke Beljaka je nazvao korisnik profila s kojeg je ta poruka navodno poslana te mu rekao da on nije napisao tu poruku, već ju je samo podijelio. Nakon toga Beljaka je nazvao nepoznati muškarac te mu uputio još gore uvrede, ali i ozbiljne prijetnje, piše Index.

– Rekao mi je: "Ma koga ćeš ti tužiti, pobit ćemo tebe i cijelu tvoju obitelj, ima još oružja", što sam prijavio policiji. Naknadno sam dobio informaciju da je priveden. Ja ne znam tko je to, neka policija radi svoj posao. Ja imam troje male djece, od kojih je jedno bolesno, ne znam kako će oni to emotivno proživjeti – rekao je Beljak.

Krešo Beljak
1/8
Ključne riječi

Komentara 84

JB
josip.bognar.39
10:32 28.05.2018.

on je bio pozadinac...cuvao je parkirane automobile

Avatar MK
MK
10:35 28.05.2018.

Prijetnje i nasilje treba osudit... Ali Beljak? Je to taj koji tvrdi da je "biti nezaposlen = ratno profiterstvo"? Onaj koji krade Autoradije? Onaj koji sprovodi Staljinisticke cistke u HSS-u? Onaj koji se prijljepio Zoranu Milanovicu i proglasavao "Endsieg-Parelo" dok je i Zoki vec priznao poraz? U Saboru vjerojatno nema veceg SDP-ovca od Beljaka (mozda su jedino Nenad Stazic i Zeljko Jovanovic jos veci SDP-ovci od njega)...

Avatar 123456
123456
10:32 28.05.2018.

a beljak vam bu svima pokral radiokazetofone, pa bumo oda videli kaj bute rekli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije