Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN ZBOG PLOČE

Beljak o pjevačici: Konvertiti su uvijek najglasniji. Zvali su je 'Crvena Meri'

Meri Cetinić/Krešo Beljak
Foto: PIXSELL
10.09.2017.
u 14:05

'Sramotan dan za Hrvatsku! Dizat ploču svojih branitelja s mjesta gdje su poginuli'

Legendarna Meri Cetinić pridružila se sagi rasprava oko postojanja i micanja HOS-ove ploče iz Jasenovca.

- Sramotan dan za Hrvatsku! Dizat ploču svojih branitelja s mjesta gdje su poginuli, jer su bili spremni obranit svoj, naš dom! Jer to traže oni koji su ih ubili! Sramimo se umjesto svih onih koji su poklekli pred takvom ucjenom - napisala je pjevačica.

Na njenu objavu mnogi su reagirali uz hrpu provokacija pjesmama koje je snimila za vrijeme bivše Jugoslavije. Oko svega se oglasio i vođa HSS-a Krešo Beljak.

- Zvali su - je - crvena Meri. U pravilu su politički, vjerski, nacionalni ili spolni konvertiti najglasniji. Kompleksi su zeznuta stvar - odvratio je Beljak.

No Cetinić je ubrzo reagirala na ove optužbe licemjerstva.

- Samo kratko.... Onima što mi već 2 dana nonstop šalju neku pjesmu od minute i po o Titu, moram reć da je to snimano 1976.godine za neku prigodnu TV emisiju pred štafetu. Tad su se nosile štafete, zar ne! ....u to vrime nisam znala ni ko mi glavu nosi, a kamoli da sam slavila nekog. I to bi me trebalo obilježit kao veliku obožavateljicu onog sistema!? Nisam bila član SK, nisam se bavila politikom i osim još jedne snimke sa Čolićem i Balaševićem iz 1980. nisam ništa slično ni pjevala, ni podržavala.Za to me se okanite i ne maltretirajte me više s nekom pjesmicom od prije 40 godina!! Netko je od nje napravio bombastičan propagandni spot i stavio na Youtube. Više puta sam pokušavala tražit da se to skine, jer grubo narušava moj integritet i uvjerenja, nisam uspila! Ne koristite to da bi me što više uvrijedili, jer s tom ideologijom nemam nikakve veze. Ne morate me volit, al mi ne namećite nešto što nisam. Hvala -  zaključila je na Facebooku da bi kasnije obrisala cijeli status

 

Komentara 178

Avatar Retardo
Retardo
14:15 10.09.2017.

Društvo u kojoj je notorni kriminalac, provalnik i lažljivac Beljak mjerilo javnog morala zaista ima straobalnu perspektivu.

FA
fake
14:25 10.09.2017.

Beljak umjesto od sramote da se pokrije po ušima, on će nekome nešto govoriti.Beljak, nisi Meri ni do nožnog palca.Njoj kada treba trenirka, ona ju kupi.Njoj kada treba auto, ona ga kupi.

PO
pozornik66
14:19 10.09.2017.

MerinCetinić je čak i imala problema u Šugi jer je bila pro hrvatski nastrojena, podrška za Meri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije