Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupovali su hranu

Beljak: 'Gospođa je prijavila tamnopute radnike jer je mislila da su migranti'

Migranti
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
07.11.2018.
u 10:07

Sve ostale “vijesti” i “dojave” jednostavno nisu istinite i molimo vas sve da ne nasjedate na laži i na neodgovorno i bezrazložno širenje straha i panike, napisao je Beljak

Tragom brojnih upita i vijesti koje se šire društvenim mrežama o ilegalnim migrantima koji “tumaraju” Samoborom i samoborskim krajem, obavještavamo vas da se radi o krivim informacijama i lažima, napisao je Krešo Beljak na Facebooku.

- Prava istina je da je jedna gospođa vidjela “migrante” u jednom trgovačkom centru u Samoboru te ih odmah prijavila policiji. Policija je utvrdila da se radi o stranim zaposlenicima jedne samoborske tvrtke s urednim radnim i boravišnim dozvolama. Sve ostale “vijesti” i “dojave” jednostavno nisu istinite i molimo vas sve da ne nasjedate na laži i na neodgovorno i bezrazložno širenje straha i panike - napisao je Beljak o ovom nevjerojatnom slučaju u kojem se prijavljuju tamnopute osobe u 2018. godini nadomak glavnog grada jedne članice Europske unije

Ostaje vidjeti što će o ovom slučaju reći policija

>> Pogledajte kakva je bila situacija s migrantima na GP-u Maljevac

 

Ključne riječi

Komentara 23

VK
VKSS
10:25 07.11.2018.

Dobro,gospođa se uplašila.I ja da tebe vidim kraj auta zvao bi policiju,jer bi prvo pomislio da mi želiš ukrasti radio,ali ti bi sigurno rekao da si gledao koliko je graviran.

AM
ante_maja
10:13 07.11.2018.

samo se ti tjesi kretenu.doce nam glave ti migranti jednog dana

KI
kizz1
10:22 07.11.2018.

retard

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije