Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Beli Manastir dočekao Novu godinu s punim kapacitetima

Foto: PR
1/9
04.01.2018.
u 09:50

Prvi put je organiziran dječji doček Nove godine na središnjem gradskom trgu, na kojem se, u pratnji roditelja, okupilo nekoliko stotina najmlađih Belomanastiraca.

Baranju su turisti najčešće posjećivali u proljeće i jesen.

No, ove je zime Baranja postala turistički hit. Advent u Baranji nadmašio je sva očekivanja, rasprodani su gotovo svi smještajni kapaciteti, a broj noćenja povećao se za oko 70%. Tako je bilo i za doček Nove godine, koji je bio kulminacija cjelokupnog blagdanskog programa, U Belom Manastiru, najmlađi su napokon dočekali svojih novogodišnjih pet minuta. 

Prvi put je organiziran dječji doček Nove godine na središnjem gradskom trgu, na kojem se, u pratnji roditelja, okupilo nekoliko stotina najmlađih Belomanastiraca. Oni su uživali u blagdanskim igrama na klizalištu u kojima su pokazali natjecateljski duh, modelirali su balone i bacali konfete u zrak, a točno u podne, uz pregršt lijepih želja, nazdravili su Novoj godini dječjim šampanjcem.

U večernjim satima, više od tisuću Baranjaca i njihovih gostiju, pjevalo je i plesalo uz tamburašku skupinu Šokačka grana. Nakon odbrojavanja zadnjih sekunda, u Novu 2018. ušli su uz spektakularan vatromet i čašu pjenušca. Točno u ponoć obratio im se gradonačelnik Belog Manastira, Tomislav Rob, poželjevši im uspješnu i sretnu godinu i obaranje novih turističkih rekorda.

Pogledajte galeriju: Opća Opasnost na Adventu, Rab

1/24

Komentara 1

TO
toljaga22
10:34 04.01.2018.

najs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije