Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ESKALACIJA
Povratak na članak

Bejrut napadnut dronovima, Izrael i Libanon na rubu rata

Libanonski Hezbollah prijeti da će oštro odgovoriti Tel Avivu zbog slanja bespilotnih letjelica da ubiju lidere te skupine

Komentari 30

RI
Rizlman
21:02 27.08.2019.

Hezbollah nije Libanon, Nasrallah nije Libanon, to su najobičniji teroristi koje na koncu drži zločinačko vodstvo države Iran koje na

VL
Avatar Matteo1200
Matteo1200
20:53 27.08.2019.

Bravo Bibi, samo rokaj i to žestoko po tom terorističkom šljamu, pokaži EU birokratima jedini jezik koji razumiju garavi ˝doktori i inženjeri˝

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:27 27.08.2019.

Libanon ce napasti Izrael? To je gore nego da Litva zaprijeti napasti Rusiju. Prosli buju puno gore nego srbija protiv NATOa, a Izraelci se nece obazirati na majice s natpisom Target. Naprotiv.

VL
Avatar intimus500
intimus500
21:12 27.08.2019.

Podrska IDF ...rokaj teroriste

VL
PU
paul-umpe
22:35 27.08.2019.

Udri Benjamine svom silom a ti Hasane natrag u Siriju

VL
NE
Nepokolebljiv
22:03 27.08.2019.

Libanonci su taoci razbojnika hezbalah. Razbojnike naoruzava i financiraju iranski ajatolasi za svoje ciljeve: napadati Izrael jer ajatolasi i njihova tzv. revolucionarna garda nemaju privjesaka ispod pisice (curice su a ne decki!).

VL
Avatar intimus500
intimus500
21:12 27.08.2019.

Podrska IDF ...rokaj teroriste

VL
PU
paul-umpe
18:21 02.09.2019.

udri Benjamine svom silom.A ti Hasane natrag od kud si dosao.Ostalo je jos par koza

VL
TO
Toni66
11:05 28.08.2019.

Tko prati morao je to znati , Ameri mu nisu dali da on napada Iran i pobere slavu ni za živu glavu ali nesvrstani Libanon se opet izgradio idemo to tu skupa sa Palestincima koji vole jako da napadaju Izraelrael uglavnom sa djecom i praćkama . Naravno izvještaj poginulog mnoštva djece je vijest za jednom objavom i idemo dalje . Naravno i sa Raketama - domače izrade napadaju Izrael . Najbolji su mi švabi bili kad objave tu istinu. izvještaj od prije 20 -tak godina siječem se od nekih 200 raketa pre kratkog dometa 3 pogodak u neko selo predgrađe , jedn u svinjac drugi u blizini kuće par ranjenih staklo jedna puni pogodak 1 ranjeni 2 poginula i to jedan Palestinac i jedan stari Židov - srčani udar preminuo od straha i eksplozije .. Nije šala jer Palestincima nije dostupno bilo kakvo naoružanje.. Njemici tvrde da se radi i o pranju novca . Svjetska pomoč se daje u milijardama da se obnove izgrade onda zna se "dogodi" redovito " rat " smiješan izraz za raketiranje okolo 200 puta slabijih sankcionirani država naroda... I tako uvijek ne možeš znati cijene vrijednost koliko je netko pored zaradio .kad neke prije dovršetka pretvore u ruševinu .. Dali Izrael dobije proviziju mislim si ili mu plate samo potrošenu municiju ili i posebnu nagradu vrag bi znao ajde čao !!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:08 28.08.2019.

vidim, većina komentatora podržava okupacijske snage, one koje su stvorile najveći koncentracijski logor u povijesti, gazu... svatko ima pravo braniti se, ama baš svatko. a nitko nema prava radi svoje sigurnosti poduzimati preventivne udare na susjede, jer eto oni nešto rade što bi njima moglo naškoditi. jer u takvom obrazloženju i prihvaćanju takvog načina 'rada', dolazimo do točke kad jedna tsrana mora odgovoriti, i to se ne smije smatrati terorizmom. kolko izraelskog teritorija (određenog un-ovom rezolucijom) drže okupiranim snage hezbolaha? kolko palestinskog drže izraelski? čitav! izrael je okupirao dio jordana (da, to vam je zapadna obala, ako niste znali, područje zapadno od rijeke jordan jest dio države jordan, koju je izrael okupirao). gaza je dio egipta, kojeg su izraelci okupirali, a nakon mirovnog sporazuma 'prepustili' palestincima koji su tamo izbjegli. podržavati okupaciju znači podržavati i nastavak nemira, sukoba. vaša podrška izraelu znači da je indoktrinacija koja traje 80 godina uspjela! svaki američki filmski uradak u sebi sadrži podršku izraelu i peglanje slike izraelaca kao miroljubivih, pametnih, šaljivih, ljudi, naroda. arape se prikazuje kao potencijalne teroriste, nikad ne znaš dal ima pojas sa eksplozivom ili nema. stvarnost je daleko od toga. izrael svakodnevno ubija palestince, ruši im domove... a pozivati se na 'obećanu' zemlju, u 21. stoljeću, je opasno. novi sukob će biti razoran za sve. a neki navijaju za njega.

VL
Avatar bokaj
bokaj
21:20 27.08.2019.

Tim cionistima treba dati po tamburi jer su cijeli svijet uzeli za taoce...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.