Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILA SNIMKA

Bečane razljutili Balkanci: Kršili sve mjere i tulumarili do ranih jutarnjih sati

grad Beč
Foto: GettyImages
25.05.2020.
u 17:13

Austrijski mediji navode kako su glavni akteri tuluma bili upravo osobe koje dolaze s područja Balkana koji su uživali u glazbi Sinana Sakića.

Brojne Bečane razljutila je snimka lude zabave u ulici Ottakringer, poznatoj i kao balkanskoj ulici, na kojem se prikazuje očito nepridržavanje epidemioloških mjera. 

Iako su klubovi i barovi ponovo otvoreni nakon ublažavanja mjera, potvrđeno je kako se tulum u jednom restoranu odvijao do ranih jutarnjih sati čime je prekršen i policijski sat koji počinje u 23h.  Austrijski mediji navode kako su glavni akteri tuluma bili upravo osobe koje dolaze s područja Balkana koji su uživali u glazbi Sinana Sakića. 

Snimka je snimljena tijekom vikenda, a objavio ju je Heute. 

Prema ublaženim mjerama za jednim stolom smiju biti samo četiri osobe, dok između stolova mora biti određena udaljenost. Međutim snimka je pokazala kako se niti jedno od tih pravila nije poštovalo. 

Sudionici ludog tuluma nisu jedini koji su zabilježeni ovaj vikend kako krše policijski sat, Naime, policija je na djelu ulovila i austrijskog predsjednika. 

Komentara 12

RE
reborn
17:36 25.05.2020.

Eh, sada barem znaju kako je nama u Hrvatskoj živjeti sa balkancima...

Avatar majkuvam
majkuvam
18:48 25.05.2020.

Kada uzorni austrijski predsjednik može sat i pol u restoranu prekoračiti policijski sat,zašto ne bi smjeli Balkanci?

CA
cane69
18:34 25.05.2020.

Zasto gospoda iz Beca nekazu zasto su krili da se korona siri u njihovim skijaskim centrima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije