Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bikerska republika

Bebek i Psihomodo pop zvijezde 11. Mega bikers susreta

Ivica Galović/PIXSELL
10.05.2014.
u 09:42

Danas će se na zapadnoj veznoj cesti održati i atraktivna utrka ubrzanja, koja od ove godine ulazi u službeni kalendar Hrvatskog auto-moto saveza

Slavonski je Brod jučer po 11. put postao Bikerska republika! Prve večeri tradicionalnih Mega bikers susreta goste je zabavljalo sedam rock bendova, među kojima je najveću pozornost privukao Psihomodo pop, koji ove godine slavi 30. obljetnicu. Zanimljiv je bio i bend The Trio, ponajviše zato što je svoje glazbene mogućnosti predstavio i bivši košarkaški reprezentativac Dino Rađa.

Danas se nastavlja u istom ritmu, a zvijezde večeri bit će legendarni Željko Bebek i Dino Jelusić u hard rock izdanju. Nastupa i niz sjajnih mladih sastava, posebno domaćih, čime članovi Moto kluba Brod nastavljaju tradiciju promoviranja lokalnih bandova. Zbog problema s visokim vodostajem i poplavljenim sportsko-rekreacijskim centrom Poloj, moto susreti ove se godine po prvi puta održavaju na prilaznoj cesti u Splavarskoj ulici. U takvim uvjetima organizatori su svoj posao odradili na najbolji mogući način, premda je posjeta prvog dana bila nešto slabija nego prijašnjih godina.

Danas će se na zapadnoj veznoj cesti održati i atraktivna utrka ubrzanja, koja od ove godine ulazi u službeni kalendar Hrvatskog auto-moto saveza. Najveća i po mnogima najbolja motorijada u Hrvatskoj svake godine u grad na Savi privuče tisuće posjetitelja i bajkera iz cijele jugoistočne Europe.

>> Sl. Brod postaje bajkerska metropola: Dolazi 2000 motorist

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije