Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašla rješenje

Beba vas budi cijelu noć? Evo kako je tome stala na kraj ova majka

duda varalica
Foto: Facebook
1/2
03.01.2018.
u 10:53

Laura Gerson više ne mora ustajati iz kreveta svako malo jer joj se dijete budi, a razlog tome je nevjerojatan

Kada postanete roditelj, sve što želite jest dobro se naspavati. Bila je to i želja majke Laure Gerson iz engleskog Canveyja.

Njezina 11-mjesečna kći Amelia svaku noć budila se nebrojeno puta uglavnom zato što joj je duda varalica ispadala iz usta. No, ova majka tome je odlučila stati na kraj, a zbog svog je rješenja vrlo brzo postala hit na internetu.

Malena, naime, spava u krevetiću u svojoj sobi i majci je postalo naporno ustajati iz kreveta svako malo kada djevojčici ispadne duda. Odlučila je zbog toga kupiti desetak duda varalica i ostaviti ih joj u krevetiću iznad glave da si sama može uzeti jednu od njih kada joj je to potrebno.

Tu neobičnu rutinu tijekom spavanja imaju otkad je djevojčica bila beba od tri mjeseca.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Nisam trebala ići kod nje u sobu tijekom zadnjih osam mjeseci – napisala je ova majka u Facebook grupi The Motherload gdje su mnoge majke bile oduševljene njezinim rješenjem.

Fotografije koje su izludile mnoge: Vidite li što se na njima nalazi?

duda varalica
1/18

 

Komentara 1

IP
ispeci.pa.reci
15:48 03.01.2018.

a da je nisi naučila na dudu nebi ni imala tih problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije