Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bori se dobro'

Beba upucana u Zadru stabilno, o njoj se brine cijeli tim liječnika

Pucnjava u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
25.12.2014.
u 19:10

- Danas je drugi dan nakon operacije, dijete je stabilno. Bori se dobro, još uvijek se na respiratoru. Mi se nadamo da će biti dobro, bebu liječi cijeli tim- rekao je Miroslav Gjuraši

Otac i desetomjesečna beba koji su prije dva dana upucani u Zadru i dalje se bore za život, javlja RTL.

Otac se nalazi u bolnici u Zadru, dok je  beba Božić dočekala na intenzivnoj njezi u klinici za dječje bolesti u Zagrebu. Beba je operirana. Život djeteta je i dalje ugrožen no stanje je stabilno, a o njemu se brine cijeli tim liječnika.

- Danas je drugi dan nakon operacije, dijete je stabilno. Bori se dobro, još uvijek se na respiratoru. Mi se nadamo da će biti dobro, bebu liječi cijeli tim-  rekao je Miroslav Gjurašin iz Klinike za dječje bolesti Zagreb, javlja RTL.

Podsjetimo, 49-godišnjeg Zadranina i njegovog 10-mjesečnog sinčića u zadarskom naselju Bili brig upucao je 55-godišnji Zlatko S., inače bivši suprug 49-godišnjakove žene i majke dječaka. Otac je zadobio četiri prostrijelne rane glave i grudnog koša, a beba jednu prostrijelnu ranu glave. Napadač je priveden istražnom sucu na zadarskom sudu uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo u pokušaju.

Cijeli članak možete čitati ovdje

>> 'Da nije bilo susjeda, napadač bi ubio bivšu suprugu' 

>> Napadač iz Zadra pred sucem, beba stabilno, otac kritično

Komentara 6

Avatar Chrono
Chrono
20:58 25.12.2014.

Dragi Bože ako te ima molim te ko Boga spasi ovu malu dušicu, pa neka se to zvalo čudo.Dragi liječnici svi smo uz vas i sigurni smo da će te poduzeti sve moguće.

DU
Deleted user
23:51 25.12.2014.

Ne molim Boga često al za ovo djete jesam, al sta kad nasa država ovakve iz zatvora pusta nakon max 10god,to me boli i zivcira,ovakve zivotinje treba dozivotno zatvoriti,zasto nema dozivotne kazne? Ima puno primjera ko to zasluzuje. Ta jadnadna duša ako i preživi zauvjek će imat posljedice,zbog koga? Zbog monstruma koji bude slobodno setao ulicom kad i ako djete stane na svoje noge. Amerika ima najbolje zakone,ovakvi svjetlo dana vise nikad vidli nebi.

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
04:34 26.12.2014.

Nadam se I molin za ovu malu bebu, I njegovog oca . za ovog zlocinca imam samo jednu poruku nabiti ga na kolac, I postavi it ga na zadarsku rivu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije