Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo odlazi novac?

BDSH nezadovoljna trenutnim predsjednikom Nedžadom Hodžićem

nedžad hodžić
Duško Marušić/PIXSELL
22.11.2013.
u 21:11

Prozivaju ga zbog netransparentnog trošenja novca, samovolje, privatizacije stranke, načina na koji komunicira s vodstvom stranke, zbog nesuradnje s bošnjačkim zajednicama.

Glavni odbor Bošnjačke demokratske stranku Hrvatske nezadovoljan je aktualnim predsjednikom stranke i saborskim zastupnikom Nedžadom Hodžićem. Prozivaju ga zbog netransparentnog trošenja novca, samovolje, privatizacije stranke, načina na koji komunicira s vodstvom stranke, zbog nesuradnje s bošnjačkim zajednicama. Sumnja se i u nenamjensko trošenje stranačkog novca, pa je jedan od članova Hodžića kazneno prijavio Državnom odvjetništvu u Rijeci.

- Nitko ne zna na što novac odlazi, a kamoli kako je utrošio 320 tisuća kuna koliko kao saborski zastupnik ima na raspolaganju, jer o tome ne postoje nikakva izvješća - kazao je Faruk Kurić, predsjednik Glavnog odbora BDSH i najavio da će Glavni odbor 15. prosinca sazvati izvanrednu Skupštinu u Sisku kada će predložiti novog kandidata za predsjednika, jer je dvotrećinskom odlukom Glavni odbor BDSH Hodžiću izglasao nepovjerenje. Kurić tvrdi da je stranka, zbog toga što Hodžić nije na vrijeme i u zakonskom roku predao izvješće o financiranju, kažnjena s 118 tisuća kuna.

>>Hrvati i Bošnjaci ne mogu se dogovoriti

Komentara 4

DA
Dagromis
21:20 22.11.2013.

Pa to je još jedan razlog zašto su mu Srbi dogovorno poslati anonimno pismo koje je onda drug Pupovac čitao u Saboru (i nije bio izbačen ?) !

CV
crna vrana
21:41 22.11.2013.

Ovaj gospon osim što s Pupijem priređuje performanse u Saboru o navodnoj ugroženosti na temelju izmišljenih anonimki , vidm jako dobro kotira i u vlastitoj stranci. Ali izgleda da zna s proračunskom lovom , kao i Pupi. Strava !

SA
santos008
21:34 22.11.2013.

Popavac zna cirilicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije