Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA VJETROELEKTRANE

Bašić i Stipić ispitani u Uskoku, obrana ponudila veliku jamčevinu

Milenko Bašić i Dragan Stipić, osumnjičeni u aferi Vjetroelektarne dolaze u zgradu USKOK-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
15.02.2021.
u 13:41

Dvojac je do prošlog tjedna bio nedostupan hrvatskom pravosuđu

Milenko Bašić, jedan od osumnjičenika u aferi Vjetroelektrane, jutros u 10 sati dovezen je u USKOK na ispitivanje. Isto tako, u Uskok je dovezen i Dragan Stipić.

Bašićeva odvjetnica Jadranka Sloković kazala je da je on detaljno iznio svoju obranu u kojoj je objasnio navode iz rješenja o provođenju istrage. Kazala je i da je obrana ponudila visoku jamčevinu s obzirom na to da je Bašiću istražni zatvor bio određen u svibnju lani, a on je do prošlog tjedna, kada se zajedno sa Stipićem dobrovoljno javio u Remetinec, bio nedostupan hrvatskom pravosuđu.

Obranu je iznio i Stipić.

Komentara 2

KO
konfederacija
14:48 15.02.2021.

miljenko u džepu uvijek ima za kauciju.širom regije ima svoja predstavništva a lager posušje vrijednost više milijardi kuna

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:29 15.02.2021.

Savjetnik Zdravko Mamić!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije