Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kiosk sreće

Ako želite dobiti na lotu probajte uplatiti listić na ovom kiosku: 'Uglavnom se radi o lijepim iznosima'

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
18.09.2019.
u 20:28

Prije godinu dana ovdje je uplaćen listić vrijedan više od 12,5 milijuna kuna, a prošlog je utorka Plutajući Bingo uplaćen baš s ovog mjesta nekom sretniku donio pola milijuna kuna.

Jedan maleni kiosk u Ludbregu malo po malo postaje omiljeno odredište igrača igara na sreću. Naime, u kiosku u Koprivničkoj ulici do sada su uplaćni brojni listići koji su vlasnicima donijeli poprilično velike zgoditke. 

Prije godinu dana ovdje je uplaćen listić vrijedan više od 12,5 milijuna kuna, a prošlog je utorka Plutajući Bingo uplaćen baš s ovog mjesta nekom sretniku donio pola milijuna kuna.

I same radnice Kioska priznaju da ovo nije slučajnost. 

– Često je slučaj da je dobitni listić kod nas uplaćen i uglavnom se radi o lijepim iznosima. Eto, dva posljednja velika dobitka u Podravini uplaćena su baš kod nas – rekla je zaposlenica Tiska Kristina Kirić, prenosi Podravski.hr.

Našalila se malo Kristina pa je komentirala i kako joj još niti jedan dobitnik nije platio kavu, a upravo je ona prodala prošlogodišnji listić vrijedan 12,5 milijuna kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije