Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV LUTKICE

Barbike za kolekcionare s likovima TV-legendi

TV Barbike
Matttel
14.09.2010.
u 22:38

U prosincu ove godine i siječnju 2011. Mattel će izbaciti na kolekcionarsko tržište lutke odjevene kao pet likova iz klasičnih američkih TV-serija

Dok našoj poblici malo što znače lutka odjevena kao Barbara Eden u seriji "I Dream of Jennie", kao Elizabeth Montgomery u ulozi Samanthe Stevens ("Bewitched", serija koja je nedavno doživjela ne baš uspio filmski remake s Nicole Kidman) ili kao Donna Douglas (Elly May Clampett u "Beverly Hillbillies"), oni malo stariji odmah će prepoznati dvije najatraktivnije lutke: Krystal Carrington (Linda Evans) i Alexis Carrington-Colby (nepoderiva Joan Collins, kojoj su sad već valjda i unuci stariji od najnovijih muževa) iz nekad popularne "Dinastije".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije