Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imotski

Bandićeva žena i kći dobile anonimno prijeteće pismo

bandić
Anto Magzan / Pixsell
12.12.2009.
u 14:44

Milan Bandić je potvrdio kako su njegova žena i kći dobile prijeteće pismo te da ih je ono prestrašilo.

Uoči dvodnevnog posjeta Hercegovini hrvatskog predsjedničkog kandidata i aktualnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, njegova žena i kći su primili prijeteće pismo. - Moja supruga i kći primile su prijeteće pismo - kazao je u subotu na svom predizbornom skupu u Imotskom predsjednički kandidat Milan Bandić.

Dodao je kako ga je supruga u strahu pitala: ‘Ajme, Milane, hoće li nas ubiti’. - Ja sam joj odgovorio, oni koji pišu i šalju ovakva pisma, takvi ne ubijaju - kazao je Bandić. Okupljenim Imoćanima kazao je kako ne sumnja u svoju pobjedu jer je on čovjek iz života, a ne iz knjiga.

Poruka kandidatima
- Dok oni brišu ‘krmelje’, ja uzorem pola njive - poručio je Bandić svojim protukandidatima. Inače, Bandić će tijekom posjeta Hercegovini obići brojna mjesta, a iz protokola je vidljivo kako ovaj predsjednički kandidat neće boraviti samo u većim gradovima, nego je planirano druženje s građanima Prozor-Rame, Kupresa, Tomislavgrada, itd. Inače, posljednjih dana na meti vandala u Hercegovini su bili Bandićevi plakati, od kojih je većina potrgana.

Na ovu pojavu je upozorio Bandićev stožer. Osim Hercegovine, Bandić nije zaboravio svoje glasačko tijelo ni u Unsko-sanskoj županiji gdje je također ovih dana boravio u posjetu. Bandić se po dolasku u USŽ prvo susreo s načelnikom općine Bihać mr. Hamdijom Lipovačom i njegovim suradnicima, predstavnicima SDP-a BiH, a u Kulturnom centru se sastao s Bišćanima koji su ga došli poduprijeti u kampanji za hrvatskoga predsjednika. - Moja tolerancija proistekla je iz BiH, kazao je Milan Bandić za svojega posjeta Bihaću i Cazinu te dodao kako su ovo predsjednički izbori u RH na kojima može glasovati i veliki dio birača iz US županije.

Susret s vodećim ljudima

Milana Bandića i članove njegova izbornoga stožera u Cazinu su na prijmu ugostili općinski načelnik Nermin Ogrešević, predsjedatelj Skupštine Unsko-sanske županije Admir Hadžipašić te zastupnici u županijskoj Skupštini i Parlamentu Federacije BiH iz cazinske općine. Prilikom susreta sa svojim domaćinima, predsjednički kandidat Milan Bandić je istaknuo kako se u Cazinskoj Krajini osjeća kao da je na Jelačić-placu ili svojim rodnim Grudama u BiH.

- Kada postanem predsjednik RH, nastavit ću kontinuitet onog najboljeg što su dosadašnji predsjednici i premijeri Hrvatske činili prema BiH. Hrvatska je potpisnik Daytonskog sporazuma, i kao hrvatski predsjednik ću nastaviti kontinuitet dosadašnje politike i zauzimat ću se u BiH za njezinu bolju budućnost i bolji odnos RH i BiH. Zauzimat ću se za ravnopravnost i konstitutivnost hrvatskoga naroda kao supotpisnici jamstva Daytonskog sporazuma te za bolju budućnost BiH - poručio je Bandić.

Komentara 37

SA
Santiago
17:27 13.12.2009.

Bandić je prava slika i prilika pravog SDPejca puno priča a još više krade nije niti čudno da je bio u SDP-u a vjerujem poslije debakla koji će doživjeti na izborima da će se tamo i vratiti.

PE
petrovve
15:47 12.12.2009.

Ne treba nikom smrcu prijetit,cak ni njemu...Treba ga dobrano ispljuvat,i to je dovoljno takvom kao sto je on.

OB
-obrisani-
17:16 13.12.2009.

ovo definitivno nije u redu,previše je zlo krvi,kakvi su ovo kommetari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije