Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
44 10°C
 • Bongi:

  Zakonski bi trebalo ograničiti svaku izvršnu funkciju na maksimalno dva mandata pa nam se ne bi događalo da politički inžinjeri ispletu interesnu mrežu koja ih drži na ili pri vlasti do smrti.

 • Avatar NenadNikolicZagreb
  NenadNikolicZagreb:

  Bandić je pretjerao u bahatoj pljački građana Zagreba. Ok, to će sudovi, u konačnici, presuditi, jer se ne radi o politici već o notornom organiziranom kriminalu. Mene osobno smetaju stotine i stotine parcela koje su betonirane i prestale biti zelenim ... prikaži još! prarcelama u potpunosti ili većim dijelom. Kada nije išlo odlukama skupštine tada su falsificirani zapisnici skupštine Grada Zagreba. Neki sitni sudski proces, dokazani su falsifikati, iako su službenici tvrdili da i m je Bandić izravno naredio izradu falsifikata ništa se Bandiću nije desilo već je službenica skupštine maknuta i negdje uredno uhljebljena. Posljedica je uslijed preizgrađenosti i prenapučenosti grada i prekomjerne betonizacije i nedostatka zelenih površina je nastanak velikih kocentracija lebdećih čestica. Iza Bandića će ostati samo trajni smrad i uništenje cijelih dijelova Grada Zagreba u beskonačnoj kriminalnoj betonizaciji. A HDZ-u bi sliku uljepšao samo odmak od Bandića, što dalje od njega.

 • Avatar southman
  southman:

  Pa Bandić ovako radi 20 g. Gdje su svi bili do sada ? Kako im do sada nije smetalo ? 6 puta ga uzastopno birali za gradonačelnika. U demokratskom društvu vlada skoro kao Tito u diktaturi !

Još iz rubrike Vijesti

Koronavirus u Italiji
3
U ITALIJI 4. ŽRTVA KORONAVIRUSA

Sastao se Krizni stožer u Hrvatskoj. Divjak školama: Otkažite putovanja u Italiju

Predsjednik Milanović položio vijence na groblju Mirogoj
Karneval u Imotskom

Milanović osudio paljenje lutke gej para s djetetom: Tražim njihovu javnu ispriku

19
Radnici tvrtke Meiso iz Goričana prosvjedovali su ispred Sabora
DUG 31,4 MILIJUNA KUNA

Radnici strahuju hoće li dobiti novac iz 'kase uzajamne pomoći'