Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić otvorio informativni centar na Plesu i najavio proširenje luke

Bandić: Za godinu dana zabit ćemo prvu lopatu za proširenje Plesa

pleso
Arhiva VL
02.02.2010.
u 11:33

Bandić je naglasio kako za taj projekt, osim dobre volje Grada Zagreba, treba i potpora Vlade i resornog ministarstva te Velike Gorice.

- Zračna luka koju Zagreb trenutačno ima nalikuje na zračnu luku u nekom manjem mjestu, a ne u glavnom gradu jedne države. Bit će mi drago da se za godinu dana  nađemo na Plesu i zabijemo prvu lopatu za proširenje Zračne luke Zagreb koja nam nužno treba - najavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvarajući danas na Plesu Turistički informativni centar namijenjen svim posjetiteljima koji dolaze u Hrvatsku, a napose u njegov glavni grad.

- Grad Zagreb je 35-postotni vlasnik zračne luke i spremni smo na svaki oblik financiranja da bi se krenulo u njezinu obnovu. Već dvije godine tapkamo u mjestu zbog čega sam tužan, ali mi nismo zbog toga krivi - ocijenio je Milan Bandić trenutačnu situaciju oko dugo čekanog "novog lica Plesa".

Naglasio je kako za taj projekt, osim dobre volje Grada Zagreba, treba i potpora Vlade i resornog ministarstva te Grada Velike Gorice koji je također vlasnik Zračne luke Zagreb.

Inače, danas otvoreni Turistički informativni centar pružit će svim posjetiteljima u Hrvatskoj turističke informacije, a cilj je slične centre otvoriti na zagrebačkom Autobusnom i Željezničkom kolodvoru te na zaobilaznici kod Lučkog.

Komentara 44

DU
Deleted user
14:21 02.02.2010.

kajinx Ti si ga malo skrenuo stari moj. Ulozi ti svoj novac a ne moju crkavicu do koje sam dosao takvim potezima u ime nam \' rvatcke. Lijepa nasa bila bi ljepsa da nema tih kvazi-lopovsko-orijentirani menagjera koji u ime hrvatstva opljackase nam i ono malo sto imamo. Zahebi ti te floskule i izvitopereni stav \'ADEZEovske bagre da sve sto je konstruktivno i za napredak a protiv pljacke ovog naroda ima korijene u jugonostalgizmu, antihrvatstvu i komunizmu.

UK
Ugo Kajvez
16:29 02.02.2010.

02.02.2010. u 15:16h Scanius . Puno jali od vas zlovecov .....

OB
-obrisani-
11:48 02.02.2010.

Kruha i igara! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije