Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROBLEME RJEŠAVAMO U HODU'

Bandić: Većina u Saboru imat će podršku dok god budemo partnerski surađivali

Polaganje kamena temeljca za novi Spomenik domovini u Zagrebu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
23.09.2019.
u 13:57

Bandić nije želio odgovarati na pitanja o tome koga će njegova stranka poduprijeti na predstojećim predsjedničkim izborima ili hoće li se on osobno kandidirati poručivši da će to otkriti krajem rujna

Gradonačelnik Zagreba i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić poručio je u ponedjeljak da će njegova stranka podržavati vladajuću većinu u Hrvatskom saboru dok god budu partnerski surađivali s Vladom na projektima.

"Vladajuća većina u Saboru će imati većinu dok god budemo partnerski surađivali s Vladom na projektima od interesa za građane Grada Zagreba i Republike Hrvatske", poručio je gradonačelnik Bandić na konferenciji za novinare.

Bandić je istaknuo kako njegova stranka nema problema s vladajućom koalicijom, jer sve probleme rješavaju  "u hodu i bez medija".

Na upit novinara hoće li Stranka rada i solidarnosti podržati ministra zdravstva Milana Kujundžića protiv kojeg je dio oporbe pokrenuo postupka izglasavanje povjerenja Bandić je kazao da je to u rukama premijera Andreja Plenkovića. "Nikada nismo stigmatizirali nikoga i pljuvali nikoga", rekao je.

Bandić nije želio odgovarati na pitanja o tome koga će njegova stranka poduprijeti na predstojećim predsjedničkim izborima ili hoće li se on osobno kandidirati poručivši da će to otkriti krajem rujna.

Bandić je na konferenciji za novinare u prostorijama svoje stranke zaželio i veću govornicu na koju će stati svi mikrofoni medijskih kuća jer, kako je kazao, i američki predsjednik Donald Trump kada se obraća naciji nikad ne sjedi u znak poštivanja prema drugima.

>> Pogledajte i ovaj video: Bandić položio kamen temeljac za Spomenik domovini

Komentara 2

DU
Deleted user
14:16 23.09.2019.

tzv.zetoncici su bitniji nego sto se misli...a pupavac ....nema ga da i on baci lopatu betona za spomenik domovini...

RP
rpzagreb
18:12 23.09.2019.

Kad je jedan ovakav, sa više nego znanom sudskom stvarnošću parner u vladi onda je slika države,društva i uređenja više nego jasna. Barem onima koji zanima razum i realnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije