Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK
Povratak na članak

Bandić: Uzrok poplava je većinom sam svoj majstor

Ja ne mogu dijeliti pare kako se sjetim i pomagati kako se sjetim. Mislim da se radi o minimalnim štetama. Pričekajmo tjedan dana da se obiđu prostori, kazao je.

Komentari 12

DU
Deleted user
11:37 27.07.2020.

Zato kad naplaćuješ režije ne naplaćuješ ih kao da su podrumske nego naplaćuješ kao da je vila s fontanom i bazenom. Vlasnik besplatno dobije fontanu i bazen.

VL
PE
PetrusManus
09:43 27.07.2020.

Meni na Borčecu ušlo nekoliko kapi vode od ovih kiša, ali tko mi je kriv kad živim na brdu a ne u centru jer tamo su odlikaši.

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
13:44 27.07.2020.

I koj k vragu crijepovi?..ja živim u zgradi i ne ne piši gluposti-ako se ne rješi kanalizacija šteta će s vremenom biti veća od pola milijarde kuna koliko za sada košta žičara..ne pomaže nikakvo priznanje već samo dva tunela dužine par km koji možda budu koštali max 100 milijuna kuna...bez brige uskoro neće Bandić o tome..sposobniji gradonačelnik će to riješiti za koju godinu

VL
BL
blackfriday
11:28 27.07.2020.

Kada budu izbori ti isti koji su sada protiv bandica ce mu dati glasove

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
10:22 27.07.2020.

Betoniranje brojnih Sljemenskih potoka, divlje gradjenje bez kanalizacije, prema planini, dovodi do toga da se ulice pretvaraju u potoke.Govori se o Zagrebu kao metropoli ali to je samo sminka.Ima fontane i trgovacke centre a nema prociscivaca otpadnih voda ni kanalizacije.U zgradama vlasnici rade sto zela, ruse potporne zidove, podrume i terase pretvaraju u stanove, Samo jos jedan potres vise i sve ode u 3PM

VL
SI
sisavac
09:18 27.07.2020.

i što je bandić krivo rekao? dal su ovi podrumi i sutereni ikad bili planirani za stanovanje? nisu. al su se ljudi uselili. da ne govorimo o spajanju na kanalizaciju bez ikakve dozvole, samostalno, priključivali se podrumi koji se nikad nisu smjeli, baš zbog povrata vode... svi koji su napadali 'bandića', hrvatske vode, se nek upitaju što su oni poduzeli prilikom gradnje svojih objekata, odluke da žive u podrumima, spoje se nelegalno na kanalizaciju, što su oni sami učinili da smanje štetu? zagrebački vodovod i odvodnja sad treba samo pogledati tko se i iako spojio na kanalizaciju od ovih što viču i optužuju druge. oni koji nemaju papir, njih blindirati.

VL
GI
gitara1
10:07 27.07.2020.

Živimo na četvrtom katu, nisamo se uselili u podrum niti nelegalno spojili na kanalizaciju. Mjesečno vodu plaćamo najčešće 100kn po članu kućanstva( nikad manje a često i do 140 kn po članu). Koliko vodu plaćaju stanovnici drugih gradova? Zagreb ležii na vodi. Kuda idu novci?

VL
NE
Neo001
09:10 27.07.2020.

Crveno prokletstvo zahvatilo naš beli Zagreb grad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.